Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ Μισθοδοσία των 90 υπαλλήλων που μετατάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ

Μισθοδοσία των 90 υπαλλήλων που μετατάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ

Το πρόβλημα που ανέκυψε με την μισθολογική τακτοποίηση των συναδέλφων, για τους οποίους δεν  προβλέπονταν μισθοδοσία Ιουνίου, ούτε από το ΙΚΑ, ούτε από τον ΕΟΠΥΥ, λύθηκε μετά την χθεσινή μέρα όπου πληρώθηκαν κανονικά τον μισθό τους.

Η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, με επιστολή στον Διοικητή του ΙΚΑ ΕΤΑΜ η οποία σας κοινοποιήθηκε στις 14/5/2014, και στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά και μετά από σειρά τηλεφωνικών επαφών και συναντήσεων με Διοικήσεις ΙΚΑ και ΕΟΠΥΥ, πέτυχε την τακτοποίηση του προβλήματος το οποιο δημιουργήθηκε από την προχειρότητα και σπουδή των κυβερνώντων να πετύχουν τους  αριθμούς των διαθεσιμοτήτων, άσχετα όπως έχουμε επαναλάβει, από τα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν στις Υπηρεσίες και στους συναλλασσόμενους.

Πρυτάνευσε η λογική; Έπιασαν τόπο οι φωνές μας; Πάντως και πριν την υπογραφή των ΚΥΑ και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα - διότι ως γνωστόν είμαστε προ-πληρωτέοι και η διαδικασία να εγκριθεί το μισθολογικό βάρος από Υπουργείο, ελεγκτικό συνέδριο, καθίσταται χρονοβόρα- επετεύχθη ο στόχος που δεν ήταν άλλος από το να μην μείνουν και γι άλλον, έστω, ένα μήνα απλήρωτοι οι συνάδελφοι που δοκιμάστηκαν τα τελευταίο διάστημα.
Ευχής έργον θα ήταν να μην χρειάζεται παρέμβαση της Ομοσπονδίας μας για κάτι τόσο αυτονόητο, αλλά και ευαίσθητο μέρος, που έχει να κάνει με την μισθοδοσία του υπαλλήλου, πόσο μάλλον στη σημερινή συγκυρία, αλλά δυστυχώς βιώνουμε «μεταρρυθμιστική εποχή» που θέλει «να βάλει σε τάξη τη Δημόσια Διοίκηση», οπότε χρειαζόταν κάποιος να θυμίσει στους διοικούντες ότι οι 90 υπάλληλοι έχουν και μισθό.