Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Όπως γνωρίζετε  έως και σήμερα, η απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από την 38η Έκτακτη Ολομέλεια Προέδρων των Συλλόγων μας, αφορά την αποχή των υπαλλήλων του ΙΚΑ από την αξιολόγηση με τη μέθοδο της ποσόστωσης.Μιας αξιολόγησης που έχουμε τονίσει, ότι θα δημιουργήσει τα επόμενα θύματα, την νέα δεξαμενή των απολύσεων. Οι αποφάσεις των επιμερισμών από στιγμή σε στιγμή κοινοποιούνται στις μονάδες μας, ενώ τα φύλλα ποιότητας έχουν παραληφθεί.Επειδή δεν υπάρχει ουσιαστικά αξιολόγηση, όπως προσόντων, γνώσεων, αντικειμένου, θεσμοθέτησης στόχων, και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να κρίνει αξιοκρατικά τον εργαζόμενο, παρά μόνον η επίτευξη αριθμών, όπως 25, 60 και 15%, αντιδρούμε, απέχουμε από τη διαδικασία - λαιμητόμο και κορυφώνουμε τον αγώνα μας παραθέτοντας τις εξής οδηγίες προς τους συναδέλφους μας:
1.)    Ενυπόγραφα και με την ένδειξη: «Διατηρώ την επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου», παραλαμβάνουμε το ατομικό φύλλο αξιολόγησης.
2.)    Προσυπογράφουμε ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ –ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ- ανά υπηρεσία το συνημμένο κείμενο δήλωσης συμμετοχής στην απεργιακή αποχή της ΑΔΕΔΥ, το οποιο τεκμηριώνει τους λόγους για τους οποίους προκηρύχθηκε η κινητοποίηση κατά του Ν. 4250/14 και το πρωτοκολλούμε στην υπηρεσία μας έως τις 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 (εάν υπάρχουν νέα δεδομένα, θα αποστείλουμε νέο κείμενο δήλωσης).
3.)    Συγκεντρώνουμε ΟΛΑ τα φύλλα αξιολόγησης, στα οποία γράφουμε ΜΟΝΟΝ το ονοματεπώνυμο μας, την υπηρεσία μας και μαζί με το αντίγραφο του παραπάνω κειμένου υπογραφών, τα παραδίδουμε στα πρωτοβάθμια σωματεία μας τα οποία τα διαβιβάζουν στην Ομοσπονδία με τελικό προορισμό την ΑΔΕΔΥ.
4.)    Παραμένουμε ενωμένοι σε διαρκή αναζήτηση πληροφοριών και επικοινωνίας, συνάδελφοι, πρωτοβάθμια σωματεία, ΠΟΣΕ ΙΚΑ, ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να ανατρέψουμε τον εφαρμοστικό νόμο και την αξιολόγηση μαϊμού.Τονίζουμε δε, ότι δεν εναντιωνόμεθα σε μια αξιοκρατική αξιολόγηση, αλλά σε μια που θα μας βάλει να αλληλοκατηγορηθούμε και να εναντιωθούμε ο ένας στον άλλον, που θα αναβιώσει υπέρμετρα τον ατομισμό, τον φόβο και το ρουσφέτι. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι ως Ομοσπονδία, θα προσφύγουμε στα διοικητικά δικαστήρια, τόσο για την ακύρωση της ΚΥΑ, όσο και για τις αποφάσεις επιμερισμού.