ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ Καθολική αποχή των υπαλλήλων του ΙΚΑ από την αξιολόγηση

Καθολική αποχή των υπαλλήλων του ΙΚΑ από την αξιολόγηση

 

Θέλουμε να χαιρετίσουμε την μεγάλη συμμετοχή των υπαλλήλων του ΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα, στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ για αποχή από την αξιολόγηση.
Ήδη πολλά πρωτοβάθμια σωματεία μας συλλέγουν τα φύλλα αξιολόγησης από τα μέλη τους σε ποσοστό 100%.
Πρωτοστατούν σε αυτή τη διαδικασία Διευθυντές υποκαταστημάτων και τμηματάρχες σε όλη την Ελλάδα που αρνούνται δίπλα στις κατευθυνόμενες ποσοστώσεις επιμερισμού να συμπληρώσουν απλά τα ονόματα άριστων – καλών – ανίκανων υπαλλήλων.
Για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια εξευτελισμού του ρόλου του δημόσιου υπαλλήλου, της εργασίας του, του μισθού του, διαφαίνεται καθολική  αντίσταση από όλους σε μια απαράδεκτη διαδικασία που επιλέχθηκε ως αρχή νέων βάρβαρων πολιτικών αποφάσεων στη συνέχεια.
Για πρώτη φορά, η κυβέρνηση τρομοκρατημένη από την τεράστια συμμετοχή – αντίδραση των εργαζομένων (δημόσιοι υπάλληλοι ακόμα και μέσα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης),  στο συγκεκριμένο νόμο προσπαθεί να δημιουργήσει φόβους και διλήμματα για να περιορίσει το μεγάλο αποτέλεσμα.
Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να τρομοκρατηθεί. Η αποχή της ΑΔΕΔΥ στην οποία συμμετέχει δυναμικά η ΠΟΣΕ ΙΚΑ συνεχίζεται κανονικά και μετά τη δικαστική απόφαση υπ. αρ.΄ 2395/2014 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία απέρριψε τα περισσότερα αιτήματα του Δημοσίου.
Δεν συμμετέχουμε, δεν συνεργούμε, δεν προωθούμε καμία διαδικασία που να σχετίζεται με αυτή  την «αξιολόγηση» που έχει στόχο την ανθρωποφαγία, τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις. 
 

 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr