ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ

Η νέα αιματοχυσία, κυρίως αμάχων και βρεφών, για πολλοστή φορά στην λωρίδα της Γάζας, είναι γροθιά στο στομάχι κάθε ανθρώπου. 

Τα δισεκατομμύρια που ξοδεύονται από τις «προηγμένες» χώρες, οι εργατοώρες  των «επιστημόνων» για «έξυπνες» ή μη βόμβες, έχουν, τελικά ως κύριο στόχο φτωχά βρέφη, μητέρες, ηλικιωμένους. Οι εικόνες του ρεπορτάζ είναι το λιγότερο αποτρόπαιες… ένα γιατί θεέ μου; είναι αυτό που ψελλίζουμε όλοι μέσα μας. 
 
Λαοί  που ποτίζονται, με μίσος και φαρμάκι, απ΄ άκρη  σ΄ άκρη της γης, ένεκα μιας παράλογης, φαύλης πολιτικής, συμφερόντων, θρησκειών, μίσους του ανθρωπίνου γένους προς το ανθρώπινο γένος.
 
Η απάνθρωπη φύση παρανοϊκών ηγετών και η απάθεια, η σιωπηρή συνέργεια της υπόλοιπης ανθρωπότητας, επιτρέπει την κατακρεούργηση των παιδιών και των ψυχών μας.
 
Η ελάχιστη ευκαιρία που μας δίδεται είναι όλοι οι λαοί να φωνάξουμε, να διαδηλώσουμε , να ικετεύσουμε, να βοηθήσουμε, να δοθεί ένα ΤΕΛΟΣ, στην κόλαση που βρίσκεται τελικά επί της γης.
 
Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ δεν μπορούν να παραμείνουν αμέτοχοι, δεν επιτρέπεται στην περιδίνηση των προβλημάτων της καθημερινότητας να μην εξοργιστούν, να μην διαμαρτυρηθούν, το ίδιο και όλοι οι λαοί. Επιτέλους σταματήστε τώρα τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, σταματήστε την διασπορά του μίσους και της αλληλοεξόντωσης.
 
Η ειρήνη, η συνεργασία, η συναδέλφωση των λαών, των  εργαζομένων, της αστικής τάξης είναι η μοναδική απάντηση, είναι το χέρι που θα αφοπλίσει κάθε λογής επιχειρησιακούς  οικονομικούς, πολιτικούς, στρατιωτικούς φονιάδες.
 
Καλούμε την Ελληνική Πολιτεία, την κυβέρνηση, τα κόμματα να διατρανώσουν τη διαμαρτυρία και την αντίθεσή τους με κάθε μορφή. Καλούμε επίσης το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, τους ισχυρούς του πλανήτη, να δώσουν ένα οριστικό τέλος, να προωθήσουν πραγματικά μια ειρηνευτική διευθέτηση – λύση, καλούμε τις αντιμαχόμενες  πλευρές σε κατάπαυση του πυρός και εκεχειρία αυτήν την στιγμή.
 
Από το Γραφείο Τύπου της ΠΟΣΕ - ΙΚΑ

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr