ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ Συνεχίζεται η απεργία - αποχή κατά της αξιολόγησης

Συνεχίζεται η απεργία - αποχή κατά της αξιολόγησης

Ως γνωστόν, με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 21/8/2014 της ΑΔΕΔΥ κατά του Ν. 4250/14, προκηρύσσεται απεργία – αποχή από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την «αξιολόγηση» στο Δημόσιο σε όλα τα επίπεδα αυτής.
Η κυβέρνηση, και πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, παρότι σύρθηκε σε μια τροπολογία, η οποία ουδόλως μας ικανοποιεί, και δεν εξασφαλίζει την εργασία μας, προσέφυγε στην δικαιοσύνη εκ νέου, προκειμένου και αυτή η απεργιακή κινητοποίηση να χαρακτηριστεί παράνομη και καταχρηστική.
Ο πανικός που προκάλεσε η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στον Δημόσιο τομέα, με ποσοστά που αγγίζουν το 100% κατά της απρόσωπης και δόλιας «αξιολόγησης» των ποσοστώσεων, των τυφλών και άδικων αποφάσεων επιμερισμού είναι έκδηλος.
Συνάδελφοι, η απεργιακή κινητοποίηση της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής μας οργάνωσης μας καλύπτει απόλυτα, και δεν υπάρχει κανένας φόβος για όσους συμμετέχουν σε αυτή και ως εκ τούτου καλύπτονται, όχι μόνο να μη συμπληρώσουν τα φύλλα αξιολόγησης, αλλά και οι αξιολογητές να μην αξιολογήσουν.
Οι όποιες εξελίξεις παρακολουθούνται, και θα είμαστε σε συνεχή ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. 
 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr