ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ Συλλογή στοιχείων

Συλλογή στοιχείων

Στα πλαίσια των μορφών επικοινωνίας, αλλά και προβολής των υπαρκτών προβλημάτων που μαστίζουν τον χώρο εργασίας μας, αλλά και τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα της χώρας με τα 7,5 εκατομμύρια ασφαλισμένων, η ΠΟΣΕ ΙΚΑ, όπως και πρόσφατα αποφάσισε ομόφωνα στο Δ.Σ. της 18ης Σεπτεμβρίου, προτίθεται να καλέσει σε συνέντευξη τύπου τους συναφείς με το αντικείμενο δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

Προκειμένου να μας δοθεί η ευκαιρία να εξωτερικεύσουμε την πραγματική εικόνα των υπηρεσιών μας προς την κοινωνία, θεωρούμε ότι η συμβολή σας με την παροχή στοιχείων είναι απαραίτητη, και αν μη τι άλλο, η μοναδική έγκυρη και αξιόπιστη πηγή.

Τα στοιχεία που μας είναι απαραίτητα έτσι ώστε να προβάλουμε και να δοθούν ερεθίσματα για τις αναπόφευκτες συγκρίσεις είναι τα εξής:

α.) Πόσοι υπάλληλοι εξωτερικού ελέγχου υπηρετούν αυτή τη στιγμή και πόσοι πριν από 5 χρόνια στις υπηρεσίες της περιοχής ευθύνης σας.
β.) Ομοίως για τους εισηγητές των υπηρεσιών απονομών συντάξεων

Πρόεδρε, η συμβολή σου με πραγματικά στοιχεία είναι αυτή που θα καθορίσει την ύλη της συνέντευξης, την απήχηση που θα έχει προς την κοινωνία, αλλά και τις εξελίξεις που τυχόν καταφέρουμε.

Σε μια εποχή απαξίωσης των δημοσίων υπηρεσιων, του ΙΚΑ, όπως όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά βιώνουμε, η μεγάλη αντεπίθεση μας ξεκίνησε εδώ και καιρό, και έχει να κάνει και με την επικοινωνία.

Οι συναλλασσόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ποιοι είναι οι αποκλειστικοί υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση του ΙΚΑ.

pdf Η Ανακοίνωση

 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr