Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΛΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΛΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΟΣΕ- ΙΚΑ λαμβάνοντας υπόψιν τα αιτήματα, είτε υπό μορφής τηλεφωνημάτων, είτε μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των συναδέλφων που εναγωνίως επιθυμούν να μετατεθούν με αμοιβαία μετάθεση, τοποθετεί στο site της Ομοσπονδίας νέα στήλη, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν συγκεντρωτικά να προβάλλουν τα αιτήματά τους. Η στήλη θα αφορά αμοιβαίες μεταθέσεις και μόνον. Δεν πρόκειται να είναι διαδραστική στήλη. Τα αιτήματα θα αποστέλλονται στο e-mail της Ομοσπονδίας μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα αναρτώνται από την υπεύθυνη της γραμματείας.
Μετά και την ενσωμάτωση των σειρών 8Κ- 9Κ του ΑΣΕΠ, όπου αρκετοί νεοδιοριζόμενοι υπηρετούν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένη μια τέτοια προσθήκη και ευελπιστούμε ότι θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην εύρεση λύσεων και επιθυμητών αποτελεσμάτων.
Με ευθύνη των προέδρων των συλλόγων μας όλοι οι συνάδελφοι να  λάβουν γνώση για τη νέα μας στήλη.

Ο Πρόεδρος         Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Κυριακόπουλος   Κων/νος Πονηράκος