ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ Αναστολή δόσεων δανείων του προσωπικού

Αναστολή δόσεων δανείων του προσωπικού

Η ΠΟΣΕ- ΙΚΑ με αίτημα επανειλημμένως προς τον Διοικητή του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ ζητούσε λόγω της ιδιαίτερης οικονομικής συγκυρίας την αναστολή καταβολής των δόσεων των δανείων του προσωπικού κατ' ένα έτος.
Η οικονομική δυσπραγία, οι μειώσεις των αποδοχών μας που αγγίζουν το 40% οδήγησαν πολλούς συναδέλφους στη λύση του δανείου και πολλές φορές και συμπληρωματικού, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που προέκυψαν.


Η καθημερινή, τηλεφωνική κυρίως επικοινωνία πανελλαδικά, ανέδειξε τα υπαρκτά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάδελφοί μας.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ της 7/5/2014 εγκρίθηκε το ανωτέρω αίτημά μας.
Οι υπηρεσίες μας θα ενημερωθούν με σχετικό έγγραφο από τη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να αναστείλουν τις καταβολές των δόσεων έως και δώδεκα (12) μήνες.
Η απόφαση αυτή θεωρούμε, ότι θα βρει θετική ανταπόκριση από πολλούς συναδέλφους, οι οποίοι παρόλο που θα μεταφέρουν χρονικά το δάνειο, θα εξυπηρετηθούν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Κυριακόπουλος Κων/νος Πονηράκος

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr