Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ Οδηγίες για όσους είναι σε κινητικότητα ή διαθεσιμότητα

Οδηγίες για όσους είναι σε κινητικότητα ή διαθεσιμότητα

Χαιρετίζουμε, την ψήφιση του νομοσχεδίου, που επαναφέρει στην εργασία όλους τους συναδέλφους μας δημόσιους υπάλληλους, που εδώ και ενάμιση χρόνο έζησαν το απαράδεκτο καθεστώς της διαθεσιμότητας και την απειλή της απόλυσης.
Με την ψήφιση και την δημοσίευση του ΦΕΚ 47/11-5-2015 δικαιώνονται και οι αγώνες των εργαζομένων, στους οποίους η Ομοσπονδία μας μαζί με τις Ομοσπονδίες ΠΟΠΟΠΚ και ΟΑΕΔ, αλλά και στο σύνολό του το συνδικαλιστικό κίνημα, συμμετείχε ενεργά για την ανατροπή και ακύρωση του νόμου των απολύσεων στο Δημόσιο.
- Οδηγίες για όσους είναι σε κινητικότητα ή διαθεσιμότητα

:
α) Το προσωπικό το οποίο περιλαμβάνεται σε τελικούς πίνακες διάθεσης – κινητικότητας σε άλλους φορείς, πρέπει μέσα σε 10 ημέρες από την δημοσίευση του ΦΕΚ 47 (11/5/2015), να καταθέσει αίτηση στην Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού στο φορέα υποδοχής, στην περίπτωση που επιθυμεί να μεταφερθεί εκεί.
β) Όσοι δεν έχουν μεταταχθεί – μεταφερθεί , βάσει οριστικών πινάκων διάθεσης και είναι σε διαθεσιμότητα, καθώς και αυτοί που δεν επιθυμούν να παρουσιαστούν στον νέο φορέα, πρέπει να καταθέσουν αίτηση, εντός 10 ημερών, από την δημοσίευση του νόμου 4325 (11/5/2015) στην Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού του φορέα που υπηρετούσαν.

Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Κυριακόπουλος         Κων/νος Πονηράκος