Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 23ΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 23ΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Συναδέλφισσες, -φοι,
Σας γνωρίζουμε ότι στις 10, 11 και 12 Ιουνίου 2015 πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 23ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, στην Πάτρα.
Δεδομένου ότι εξακολουθούμε να διανύουμε μία εξόχως κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, την εθνική οικονομία και κυρίως για την ελληνική κοινωνία το επικείμενο Συνέδριο αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Στο πλαίσιο αυτό, είναι ευκαιρία, αλλά και χρέος μας, να αναλύσουμε και να συζητήσουμε διεξοδικά τόσο τις προοπτικές της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης, όσο και ειδικότερα του ΙΚΑ και των εργαζόμενων σε αυτό, επικαιροποιώντας και ανανεώνοντας τις θέσεις και τη δράση της Ομοσπονδίας  μας.
Καλούμε τους συναδέλφους-συνέδρους να δηλώσουν ηχηρό «παρών» στις διαδικασίες του Συνεδρίου και να καταθέσουν απόψεις και προτάσεις, συμμετέχοντας ενεργά στη συνδιαμόρφωση της περαιτέρω πορείας του Συλλογικού μας Οργάνου.
Παρακαλούμε όλους τους Προέδρους να ενημερώσουν τους αντιπροσώπους της ΠΟΣΕ ΙΚΑ για το συνέδριό μας.
Ο Πρόεδρος                    Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Κυριακόπουλος                  Κων/νος Πονηράκος