ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Συναδέλφισσες/ συνάδελφοι,

Αυτές τις ημέρες και από την Κυριακή 3/4/2016 με πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων οργανώθηκε και πραγματοποιείται συμβολική πορεία 220 χμ. από την Πάτρα προς την Αθήνα. Η μεγάλη αυτή πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία θα καταλήξει στο Σύνταγμα την Κυριακή 10/4/2016 με αποκορύφωσή της Συλλαλητήριο και Συναυλία.
Ο συγκινητικός αυτός αγώνας των οδοιπόρων που με επικεφαλής τον Δήμαρχο έγινε αποδεκτός σε κάθε πόλη από τα Δημοτικά Συμβούλια, Δημάρχους, Σωματεία, φορείς, αλλά και από απλούς πολίτες ξεπερνά τα στενά κομματικά πλαίσια και αγκαλιάζεται από όλους, όπου κι αν ανήκουν. Έχει στόχο την αντιμετώπιση της μεγάλης πληγής των μνημονιακών χρόνων, της ανεργίας, της φτώχειας, της εκμετάλλευσης στην εργασία.


Η ΠΟΣΕ ΙΚΑ είναι στο πλευρό των ανέργων, όσων εργάζονται με μισθούς φτώχειας και όλων, όσοι αγωνίζονται για μια κοινωνία που στο κέντρο της πολιτικής της έχει τον άνθρωπο, την καλύτερη επένδυση για κάθε χώρα.
Γι’ αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζομένους στο ΙΚΑ να συμμετέχουν την τελευταία ημέρα της πορείας από την Ελευσίνα (9.00 π.μ.) προς την Αθήνα και να παρευρεθούν στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που θα πραγματοποιηθεί την:
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                       Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Κυριακόπουλος   Κων/νος Πονηράκος

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr