ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αρ. Πρωτ: 127/2016
Αθήνα, 15 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣ
Συλλόγους/Μέλη μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το χθεσινό διορθωτικό έγγραφο της Διοίκησης του ΙΚΑ της εγκυκλίου 6/2016 αποτέλεσμα και της Ανακοίνωσής μας (11/4) μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους και επικροτούμε την τροποποίηση.

Στόχος κάθε ενέργειάς μας ακόμη και των καταγγελιών είναι η προάσπιση των αυξημένων απαιτήσεων στις οποίες καλούνται οι υπάλληλοι του ΙΚΑ σήμερα να ανταπεξέλθουν, θεωρούμε δε ότι στα πλαίσια της συνεννόησης με τη Διοίκηση του ΙΚΑ μπορούν να επιλύονται τέτοια θέματα.

Έχουμε δηλώσει με σαφήνεια κατ’ επανάληψη, ότι θέλουμε να δημιουργηθεί ένα ΙΚΑ που να εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους με σύγχρονα μέσα, να διευκολυνθεί η εργασία των υπαλλήλων με την πλήρη αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και να επεκταθεί το ΟΠΣ σε όλες τις λειτουργίες του Οργανισμού, για να αποτελέσει παρελθόν η γραφειοκρατική και χειρόγραφη διαδικασία.

Η Ομοσπονδία μας αντιτιθέμενη στις μνημονιακές πολιτικές που φτωχοποιούν την κοινωνία και τη χώρα, έχει παράλληλα στόχο την πλήρη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ΙΚΑ θεωρώντας ότι η προστασία και προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με ένα σύγχρονο ΙΚΑ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Κυριακόπουλος       Κων/νος Πονηράκος

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr