Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

POSE new main
Αρ. Πρωτ.:44/2017
Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε. ΙΚΑ, ενόψει του επερχόμενου κινδύνου, από την εκδίκαση προσφυγών στη δικαιοσύνη, ολίγων συναδέλφων μας, που στρέφονται κατά της νομιμότητας διορισμού συναδέλφων των προκηρύξεων 9Κ και 8Κ του ΑΣΕΠ και καθώς βρισκόμαστε στο παραπέντε, πριν ανοίξει «ο ασκός του Αιόλου» και τεθεί σε άμεσο κίνδυνο η εργασία συναδέλφων μας, κάνουμε έκκληση σε ΟΛΟΥΣ, όσοι έχουν προσφύγει, να αποσύρουν άμεσα και χωρίς καμία αμφιταλάντευση τις προσφυγές τους. Να δώσουν ένα οριστικό τέλος στην «αδελφοκτόνα» διαμάχη.

Το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα και η μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων του ΙΚΑ, καθώς δίνουμε σήμερα πραγματικό αγώνα, για να διασφαλίσουμε την εργασιακή μας υπόσταση μέσα στα πλαίσια λειτουργίας του νέου φορέα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αλληλοσπαρασσόμαστε από τέτοιου είδους διαμάχες.

Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, επιβάλλεται η ενότητα και η συσπείρωση όλων των εργαζομένων του ΙΚΑ, σε συνάρτηση και με την αλληλοκατανόηση αλλά και τον αλληλοσεβασμό που θα πρέπει να υπάρχει ανάμεσά μας, ώστε να εκλείψει μια για πάντα, κάθε αίσθημα εργασιακής ανασφάλειας.

pose stamp