Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Δελτία Τύπου ΑΔΕΔΥ Τριήμερο -Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013- Aγωνιστικών Δράσεων ΑΔΕΔΥ

Δελτία Τύπου ΑΔΕΔΥ

adedy
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν και να υλοποιούν Κυβέρνηση και Τρόικα με λυσσαλέα ένταση.
Εν όψει της συζήτησης και ψήφισης του νέου πολυνομοσχεδίου την ερχόμενη Τρίτη, 16 Ιουλίου και Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 στη Βουλή, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί:

1.Σε Συλλαλητήριο σήμερα, Δευτέρα, 15 Ιουλίου και αύριο, Τρίτη 16 Ιουλίου 2013, στις 8:00 μ.μ. το απόγευμα, στο Σύνταγμα.
Θα πραγματοποιηθεί και τις δύο ημέρες συναυλία με την εθελοντική συμμετοχή καλλιτεχνών, που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους, στον αγώνα μας.
Μεταξύ άλλων, σήμερα, μαζί μας θα είναι οι: Ναταλία Ρασούλη, ElektoBalkana, Χρήστος Αμανατίδης, SoundESC, Έρωτες Πολεμιστές, Περικλής Λορίδας και οι Εραστές του Ονείρου, Ε.ΣΕ.Λ.ΟΝ., Πέτρος Σαριδάκης και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης (Θα ακολουθήσει νεότερο Δελτίο Τύπου με τις συμμετοχές και άλλων καλλιτεχνών, που στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων, στην αυριανή Συναυλία).

2.Στη Γενική 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση, Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-Γ.Σ.Ε.Ε., την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013, ημέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και στην Απεργιακή Συγκέντρωση, στην Πλ. Κλαυθμώνος, στις 11:00 π.μ.

3. Σε Συλλαλητήριο Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Γ.Σ.Ε.Ε., την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 (ημέρα συζήτησης και ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή), στις 7:00 μ.μ. το απόγευμα, στο Σύνταγμα.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, τις Ομοσπονδίες – Μέλη μας και τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμή μας, καθώς και τους άλλους Κοινωνικούς Φορείς, να στηρίξουν αυτές τις κινητοποιήσεις με όλες τους τις δυνάμεις.
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αντισταθούν στην ισοπέδωση του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, στη διάλυση των Δημοτικών Υπηρεσιών, στην εκποίηση του Δημοσίου Πλούτου.  Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί ΤΩΡΑ!!!

Δίνουμε κοινό αγώνα!
Είμαστε Άνθρωποι – Δεν είμαστε Αριθμοί!
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ