Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Δελτία Τύπου ΑΔΕΔΥ Δελτίο Τύπου ΑΔΕΔΥ - Στάση Εργασίας Τετάρτη 17.12.2014

Δελτία Τύπου ΑΔΕΔΥ

Δελτίο Τύπου ΑΔΕΔΥ - Στάση Εργασίας Τετάρτη 17.12.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο διάστημα η Κυβέρνηση επισπεύδει τις διαδικασίες που οδηγούν σε απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων μας που βρίσκονται μέχρι τώρα σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

H Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ιεραρχώντας το στόχο ακύρωσης των απολύσεων και αποτροπής νέων απολύσεων ως προτεραιότητα για το Δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα, αποφάσισε να κηρύξει τη 17η Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Πανελλαδικής Δράσης για την υπεράσπιση των απολυμένων συναδέλφων μας καθώς και των δομών και υπηρεσιών του Δημοσίου που συρρικνώθηκαν ή καταργήθηκαν.

Την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 1μ.μ., πραγματοποιούμε συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Για να καταστεί δυνατή η συμμετοχή των συναδέλφων κηρύσσουμε Παναττική Στάση Εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών.

Καλούμε τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αυτή την ημέρα να προγραμματίσουν συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, διαβήματα διαμαρτυρίας κλπ. για να αναδείξουν το κορυφαίο για το δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο θέμα των απολύσεων.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει, παράλληλα, Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 για τους υπαλλήλους των Νομών στους οποίους θα πραγματοποιηθούν δράσεις κατά τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου τους.

Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 για να διεκδικήσουμε:

• Την αποτροπή των απολύσεων και την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων Δημοσίων Υπαλλήλων.
  • Την κατάργηση του νόμου της διαθεσιμότητας
  • Τη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
  • Την επαναλειτουργία όλων των δομών και υπηρεσιών που καταργήθηκαν.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

pdf Το Δελτίο Τύπου