ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ενημερωτικά Δελτία ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 19ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 15/02/2009

Ενημερωτικά Δελτία

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 19ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 15/02/2009

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ
Αρ. Πρωτ.: 152/09 Αθήνα 15 Μάη 2009
ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΜΑΣ (για ενημέρωση όλων των συναδέλφων)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 

ΘΕΜΑ: "Πραγματοποίηση 19ου Τακτικού Απολογιστικού – Καταστατικού Συνεδρίου της ΠΟΣΕ ΙΚΑ"

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Στις 7 & 8/5/2009 πραγματοποιήθηκε το 19ο Τακτικό Απολογιστικό – Καταστατικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας, στην Καλαμάτα.

Σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι δέχονται τη μεγαλύτερη επίθεση των τελευταίων ετών, επίθεση που έχει ως μοναδικό στόχο την αφαίρεση των εργασιακών και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους και την καταστρατήγηση όλων όσων κατακτήθηκαν με αγώνες και θυσίες, ΟΜΟΦΩΝΑ οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ διεμήνυσαν ότι δε θα μείνουν απαθείς.

Αποφασίστηκε η κλιμάκωση των αγώνων για το επόμενο χρονικό διάστημα και η χάραξη μιας νέας πορείας με συνεχείς αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στη νέα κλιμάκωση του αγώνα, καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι να παραμείνουν ενωμένοι και συσπειρωμένοι, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα και αυτήν την κρίση.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες του Συνεδρίου διεξήχθησαν μέσα σε κλίμα ενότητας, αποφασιστικότητας, αγωνιστικότητας και καλοπροαίρετης κριτικής, με μοναδικό στόχο τη δυναμική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Εξουσιοδοτήθηκε το ΔΣ της ΠΟΣΕ ΙΚΑ, αφού εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας να προχωρήσει σε δυναμικές αγωνιστικές κλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις στην περίπτωση αρνητικής εξέλιξής τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι προβλήθηκαν οι θέσεις της ΠΟΣΕ ΙΚΑ από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και έγιναν αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού από όλους τους φορείς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                         Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλης Κόκκαλης                        Βαγγέλης Θεοδωρίδης

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr