ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ενημερωτικά Δελτία Ανακοίνωση απόφασης Δ.Σ. ΠΟΣΕ-ΙΚΑ 20ης Δεκεμβρίου 2012

Ενημερωτικά Δελτία

Ανακοίνωση απόφασης Δ.Σ. ΠΟΣΕ-ΙΚΑ 20ης Δεκεμβρίου 2012

Όπως όλοι γνωρίζουμε η 31η/12/2012 είναι η καταληκτική ημερομηνία για την ένταξη του ΤΕΑΠΟΚΑ στο Ε.Τ.Ε.Α. ή σε Τ.Ε.Α. Ν.Π.Ι.Δ. όπως προβλέπει το άρθρο 36 παρ. 2, 3, & 4 του Ν. 4052/2012.
α.) Θεωρώντας ότι ο χαρακτήρας της δημόσιας κρατικής κοινωνικής ασφάλισης ήταν και θα παραμείνει πρωταρχικός στόχος των αγώνων μας.
β.) Αναλύοντας τα στοιχεία της αναλογιστικής μελέτης που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Ομοσπονδίας μας.
γ.) Αναλογιζόμενοι την  ιστορική ευθύνη που έχουμε ως το δευτεροβάθμιο σωματείο των εργαζομένων του ΙΚΑ και την ευθύνη που μας βαρύνει για τους συνταξιούχους μας.
Αποφασίσαμε την ένταξη του ΤΕΑΠΟΚΑ στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (Ε.Τ.Ε.Α.)
Ταυτόχρονα διεκδικούμε:
α.) Την διατήρηση του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης των δημοσίων υπαλλήλων και υπάλληλων Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. ως αυτοτελές Ν.Π.Δ.Δ.
β.) Την διασφάλιση-συνέχιση της καταβολής της εργοδοτικής εισφοράς στο ΤΕΑΠΟΚΑ προκειμένου το επικουρικό μας ταμείο να παραμείνει βιώσιμο, να παρέχει αξιοπρεπείς συντάξεις και τώρα και στο μέλλον.
Οι πολιτικές – οικονομικές συγκυρίες καθιστούν αναγκαία την διαφύλαξη των συντάξεων των απόμαχων συναδέλφων μας οι οποίοι συνεισέφεραν όλα αυτά τα χρόνια προκείμενου  να έχουν επικουρική σύνταξη, καθώς και την αγωνία μας ως ενεργοί υπάλληλοι να διασφαλίσουμε τις μελλοντικές μας συντάξεις.

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr