ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Έγγραφο στη Διοίκηση για τις εορταστικες εκδηλώσεις των Συλλόγων μας

Υπομνήματα - Έγγραφα

Έγγραφο στη Διοίκηση για τις εορταστικες εκδηλώσεις των Συλλόγων μας

Σας γνωρίζουμε ότι, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, οι (28) είκοσι οκτώ σύλλογοί μας διοργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις με κοινωνικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.
Οι εκδηλώσεις αυτές δίνουν την ευκαιρία, τόσο στους συναδέλφους όσο και στα παιδιά τους να γνωριστούν, να δημιουργήσουν κοινωνικές σχέσεις μεταξύ τους και να νιώσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών.
Ο Διοικητής και το Δ.Σ. του Ιδρύματος ενισχύουν οικονομικά αυτές τις εκδηλώσεις, με βάση και τις διατάξεις του Ν. 1539/85, σε μια προσπάθεια δημιουργίας σχέσεων συνεργασίας, κατανόησης και εμπιστοσύνης με τους εργαζομένους, στους οποίους, με τον τρόπο αυτό, αναγνωρίζεται η προσφορά προς τους πολίτες  του τεράστιου κοινωνικού έργου που επιτελούν.
Το ΔΣ της Ομοσπονδίας εκτίμησε ότι, για τις φετινές εορτές των Συλλόγων μας, θα απαιτηθεί ποσό ύψους 73.200,00€ (δηλ. 6.100 υπάλληλοι προς 12,00€ ανά υπάλληλο) για τη μερική οικονομική κάλυψη των εορταστικών εκδηλώσεων.
Εκτιμάμε ότι σήμερα με την συρρίκνωση των μισθών πολλοί εργαζόμενοι του ΙΚΑ θα αδυνατούν ακόμη και δώρο να πάρουν στα παιδιά τους.
Ζητούμε λοιπόν σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ ΙΚΑ - ΕΤΑΜ να προταχθεί το θέμα για συζήτηση ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα που θα ανακουφίσουν τις οικογένειες των εργαζομένων στο ΙΚΑ.
Βέβαιοι για τη θετική ανταπόκρισή σας.
 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr