ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Για τη στελέχωση του ΚΕΑΟ

Υπομνήματα - Έγγραφα

Για τη στελέχωση του ΚΕΑΟ

Με αφορμή το θέμα στελέχωσης του ΚΕΑΟ, που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στις 13/1/2014, το οποίο καταψηφίστηκε από τους εκπροσώπους της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, θεωρούμε απαραίτητο να εκφράσουμε την ανησυχία μας σχετικά με τον τρόπο που επιλέχθηκε για τη στελέχωση της νεοσύστατης, αλλά καίριας αυτής υπηρεσίας.
Πέραν των υπαλλήλων που αυτοδίκαια μετατίθενται στο ΚΕΑΟ, λόγω της θέσης τους στις ταμειακές υπηρεσίες, η επιλογή άλλων υπαλλήλων, με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια, οι οποίοι δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία, θεωρούμε ότι δε συνάδει με τις σύγχρονες πρακτικές διαφανούς, αξιοκρατικής και αποτελεσματικής διοίκησης.
Θεωρούμε ότι η δυναμική αυτή υπηρεσία, που δύναται να προσφέρει θετικότατα αποτελέσματα προς την κατεύθυνση της αύξησης των εσόδων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, είναι αναγκαίο να στελεχωθεί με έμπειρα στελέχη που υπηρετούν σήμερα στο Ίδρυμα και έχουν συνάφεια με το αντικείμενο.
Ως εκ τούτου, λόγοι ισονομίας και αξιοκρατίας, αλλά κυρίως λόγοι ουσίας και αποτελεσματικότητας απαιτούν την ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος, για τις εν λόγω θέσεις, προς όλους τους υπαλλήλους του ΙΚΑ, με συγκεκριμένα αντικειμενικά κριτήρια, όπως λ.χ. τυπικά προσόντα, προϋπηρεσία και εμπειρία σε ανάλογες θέσεις, κλπ.
 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr