ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Για τη διαθεσιμότητα του Σ. Κορμπάκη

Υπομνήματα - Έγγραφα

Για τη διαθεσιμότητα του Σ. Κορμπάκη

Καταγγέλουμε την εκ των υστέρων, και με αναδρομική ισχύ (!) διαθεσιμότητα του συναδέλφου Κορμπάκη Στρατή, ο οποίος ειδοποιήθηκε, ότι βρισκόταν –εν αγνοία του-, εδώ και ένα μήνα σε διαθεσιμότητα ενώ παρείχε κανονικά τις υπηρεσίες του στο τμήμα παροχών του ΙΚΑ Πατησίων και ότι έπρεπε αυθημερόν να παρουσιαστεί στον φορέα υποδοχής, τον ΕΟΠΥΥ.
Δεν μας ενδιαφέρει τι νέο στοιχείο προέκυψε ώστε να μπει ένας συνάδελφος και να βγει ένας άλλος από τη λίστα των 90, οι οποίοι σημειωτέον ακόμα δεν έχουν αναλάβει καθήκοντα.
Επικεντρωνόμαστε στην προχειρότητα, την απαξίωση που προκαλείται από τις διαδικασίες αυτές και ελπίζουμε να αποτελούν το μοναδικό αίτιο για αυτήν την περίπτωση.
Εάν κάποιος υπάλληλος, χειριζόταν την οποιαδήποτε υπηρεσιακή διαδικασία και προκαλούσε το δημόσιο αίσθημα με οποιονδήποτε τρόπο, φανταζόμαστε ότι θα εξαντλούσατε κάθε αυστηρότητα.
Δεν είμαστε, εκ του πονηρού, κριτές των πάντων, πλην όμως φροντίζετε με τις πράξεις σας να προκαλείτε την μήνη των συναδέλφων σε ιδιαίτερα κρίσιμους και επικίνδυνους καιρούς. 
 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr