ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Επιστολή στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γ. Κατρούγκαλο για τους συναδέλφους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα

Υπομνήματα - Έγγραφα

Επιστολή στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γ. Κατρούγκαλο για τους συναδέλφους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα

Κύριε Υπουργέ,

Χαιρετίζουμε με έκδηλα τα αισθήματα της ικανοποίησης, τις προαναγγελίες σας για την άμεση επαναπρόσληψη των απομακρυθέντων από το Δημόσιο με τις κατάφορα άδικες διαδικασίες της διαθεσιμότητας.
Όπως γνωρίζετε, ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός φορέας της χώρας, το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, παρόλο που την τελευταία τετραετία έχει αιμορραγήσει από έμψυχο δυναμικό λόγω συνταξιοδοτήσεων, υποχρεώθηκε ένεκα των γνωστών μνημονιακών δεσμεύσεων να συμμετέχει και στις δύο φάσεις της διαθεσιμότητας.

Καθίσταται αυτονόητο και μόνο ως πράξη απόδοσης δικαιοσύνης να επιστρέψουν άμεσα οι απομακρυθέντες υπάλληλοι στο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, αλλά και επιβεβλημένο λόγω της κατάστασης που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι εργαζόμενοι, αλλά και οι ασφαλισμένοι εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.
Οι συνάδελφοί μας βρίσκονται ήδη με το ΦΕΚ -Αρ. φύλλου 2322 της 17ης Σεπτεμβρίου 2013 τεύχος δεύτερο- σε διαθεσιμότητα εδώ και 14 περίπου μήνες. Βιώνουν μια τραγική εμπειρία αβεβαιότητας, στερούν δε το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ από τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, καθώς ήταν υπάλληλοι της πρώτης γραμμής, πολλοί δε εξ αυτών με επαγγελματική εμπειρία 25 ετών.

Τέλος να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, η οποία συνοδεύτηκε ήδη από μία καλή αρχή και θέλουμε να γνωρίζετε, ότι είμαστε οι πρώτοι που έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα και επιθυμία, την ανασυγκρότηση και τον εκσυγχρονισμό κατ' ουσίαν, όχι κατ' ευφημισμό του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και γενικότερα της Δημόσιας Διοίκησης.

pdf Η Επιστολή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Πρόεδρος             Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Κυριακόπουλος     Κων/νος Πονηράκος

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr