ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Συνδικαλιστικές Ενέργειες Απεργίες - Στάσεις Εργασίας 48ωρη Πανελλαδική Απεργία 28-29 Ιουνίου ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ

48ωρη Πανελλαδική Απεργία 28-29 Ιουνίου ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ

Για τις 28 και 29 Ιουνίου προκήρυξαν 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, εν όψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου. Την Τρίτη (28/6), στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως, ενώ την Τετάρτη η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί στην πλατεία Κλαυθμώνος (7 μ.μ.).

Η ΓΣΕΕ ζητά την απόσυρση των μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, την απόρριψη της λιτότητας, της φτώχειας και της διεύρυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων, την ανάσχεση και ανατροπή του κλίματος των απολύσεων και διόγκωσης της ανεργίας, την επιβολή της εφαρμογής των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, της εργατικής νομοθεσίας και των εργασιακών δικαιωμάτων και την απόσυρση του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων. «Ο δρόμος που ακολουθεί η κυβέρνηση και η τρόικα είναι καταστροφικός, για τους εργαζόμενους και την κοινωνία. Τα μνημόνια και τα μέτρα λιτότητας θα διαδέχονται το ένα το άλλο και θα οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση τους εργαζόμενους και ολόκληρη την κοινωνία. Οι εργαζόμενοι με τον αγώνα μας, η κοινωνία με τα μαζικά συλλαλητήρια και τη δράση της, μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την πορεία. Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη ζωή, για μας, για τους συνταξιούχους αλλά ιδιαίτερα για τους νέους, για την ίδια τη χώρα. Να εμποδίσουμε την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου κ αι των νέων αντιλαϊκών μέτρων» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr