ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Συνδικαλιστικές Ενέργειες Απεργίες - Στάσεις Εργασίας Κάθε εβδομάδα, εβδομάδα των Παθών για τους υπαλληλους του ΙΚΑ - Στάση εργασίας τη Μ. Δευτέρα 07:30π.μ. με 10:30π.μ.

Κάθε εβδομάδα, εβδομάδα των Παθών για τους υπαλληλους του ΙΚΑ - Στάση εργασίας τη Μ. Δευτέρα 07:30π.μ. με 10:30π.μ.

stasi ergasias2Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ, που αντιμετωπίζουν τα οξυμένα προβλήματα της τελευταίας περιόδου, προχωρούν σε 3ωρη στάση εργασίας την Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες του ωραρίου, 07:30 π.μ  έως 10:30 π.μ., καταγγέλλοντας την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και τη Διοίκηση του ΙΚΑ, που μέχρι σήμερα δεν έχουν αντιμετωπίσει κυρίαρχα αιτήματα του κλάδου μας
 
1)    Τη μη νομοθετική ρύθμιση της συνέχισης πληρωμής του δωροσήμου, σε απογευματινό ωράριο, όπως εφαρμοζόταν μέχρι σήμερα εξυπηρετώντας τους οικοδόμους.
2)    Τη μη νομοθετική ρύθμιση των εξόδων κίνησης για τους ελάχιστους εναπομείναντες υπαλλήλους  εσόδων για να αντιμετωπιστεί η οξυμένη σήμερα αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία.
3)    Την τρομοκράτηση των συναδέλφων, είτε με απειλές, είτε με εφόδους στις Διευθύνσεις της Διοίκησης και σε υποκαταστήματα, για κάποια 5λεπτα, 10λεπτα καθυστέρησης προσέλευσης, αγνοώντας επιδεκτικά την παραγομένη εργασία πέραν του ωραρίου, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα.
4)    Την άμεση προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για την πρόσληψη των επιτυχόντων και των δυο διαγωνισμών, 8Κ και 9Κ.
Τέλος, ζητάμε την απόσυρση της ειδικής ρύθμισης που καταργεί τις δικαστικές αποφάσεις για τους απολυμένους συμβασιούχους του δημοσίου που έχουν επιστρέψει στις θέσεις εργασίας τους. Στο ΙΚΑ, υπηρετούν σήμερα 150 συνάδελφοι και σε περίπτωση απόλυσης τους, σε συνδυασμό με τις απολύσεις της 9Κ, και την καθυστέρηση πρόσληψης της 8Κ, η κατάσταση θα οξυνθεί με απρόβλεπτες συνέπειες για τους εναπομείναντες υπαλλήλους.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΠΡΙΛΗ

ΑΠΟ ΤΙΣ 07:30 π.μ. ΕΩΣ ΚΑΙ 10:30 π.μ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ

ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ – ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ

 

Η Ανακοίνωση

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr