ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Συνδικαλιστικές Ενέργειες Απεργίες - Στάσεις Εργασίας ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

 

Η κυβέρνηση, ψάχνοντας τρόπους να βρει νέα θύματα να οδηγήσει εργαζόμενους στην απόλυση, εφηύρε το νέο σύστημα αξιολόγησης με την ποσόστωση. Έχουμε αναλύσει τα προβλήματα που δημιουργούνται, στη διάλυση της έννοιας της συναδελφικότητας, στις αδικίες που θα δημιουργηθούν μεταξύ αξιολογούντων και αξιολογούμενων, καθώς και την προσπάθεια κατάτμησης των εργαζομένων σε ομάδες.
Δεν γελιόμαστε πια, οι προθέσεις τους είναι γνωστές εδώ και χρόνια, ο μοναδικός τους σκοπός είναι η διάλυση με κάθε τρόπο κάθε δημόσιου αγαθού και υπηρεσίας.
Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να τους αφήσουμε, δεν πτοούμεθα, δεν επιτρέπουμε να τους περάσει. Η ώρα για την πρώτη και μεγάλη ΗΤΤΑ με την απόσυρση της συγκεκριμένης αξιολόγησης είναι τώρα.
Σας καλούμε όλους σε μαζική συμμετοχή στην απεργία που έχει προκηρύξει για την Τετάρτη 9 Ιουλίου η ΑΔΕΔΥ κλείνοντας παντού τις υπηρεσίες μας, στέλνουμε το μήνυμα:
 
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ!
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 11:00 π.μ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ, ΩΣ ΕΔΩ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!
ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!
 

 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr