ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Συνδικαλιστικές Ενέργειες Απεργίες - Στάσεις Εργασίας Ανακοίνωση για τη Γενική Απεργία της 12/11/2015

Ανακοίνωση για τη Γενική Απεργία της 12/11/2015

Η ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ της 12/11/2015 δεν πρέπει να είναι μια ακόμη απεργία. Πρέπει να είναι και να γίνει η πρώτη ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του λαού μας στα σχέδια της κυβέρνησης και του 3ου Μνημονίου που πέραν της ανεργίας, της ανέχειας, της ακρίβειας, της υπερφορολόγησης και της απειλής κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας έρχεται να διαλύσει κυριολεκτικά την κοινωνική ασφάλιση.
Κάθε ένας οφείλει να συλλογιστεί, εάν δημιουργείται ΕΛΠΙΔΑ από αυτές τις πολιτικές που μας είχαν υποσχεθεί ότι θα άλλαζαν.


Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας πάρα την απογοήτευση, την απαισιοδοξία, την αμφισβήτηση σε όλα, οφείλει να προβληματιστεί και να δώσει με τη συμμετοχή του στην απεργία και στις συγκεντρώσεις το δικό του μήνυμα σε κυβέρνηση, Θεσμούς, Τρόικα, Κουαρτέτο αντιλαμβανόμενος ότι απειλείται στην κυριολεξία η ζωή του για μια ακόμα φορά.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
Η ΠΟΣΕ ΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 12/11/2015 ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Κυριακόπουλος Κων/νος Πονηράκος

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr