ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Συνδικαλιστικές Ενέργειες Ολομέλειες Προέδρων Συλλόγων ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ενημερωτικό Δελτίο 33ης Ολομέλειας προέδρων ΣΕ-ΙΚΑ

Ολομέλειες

Ενημερωτικό Δελτίο 33ης Ολομέλειας προέδρων ΣΕ-ΙΚΑ

Πάγια θέση της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ αποτελούσε η αναδιάρθρωση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, με ένα νέο σύγχρονο Οργανισμό, που θα αξιοποιεί το στελεχιακό δυναμικό με το βέλτιστο τρόπο, που θα διασφαλίζει και θα περιχαρακώνει τη νομιμότητα των αποφάσεων και πράξεων των υπαλλήλων, που θα αξιοποιεί την κινητή και ακίνητη περιουσία περιορίζοντας λειτουργικά έξοδα που εξυπηρετούσαν τοπικά ή πελατειακά συμφέροντα, που θα καθιστά δυνατό το στόχο για αύξηση των Εσόδων και συνεπώς θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των ασφαλισμένων και της κοινωνίας. 

Ο Οργανισμός αυτός θα πρέπει να αποτελεί ένα δυναμικό σύγχρονο εργαλείο προκειμένου να ανταποκριθούμε στις επιταγές του 21ου αιώνα. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε όμως ο Οργανισμός αυτός που οραματιζόμαστε να αποτελέσει Δούρειο Ίππο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των δανειστών μας και επιτρόπων μας για συρρίκνωση της Κοινωνικής Ασφάλισης και απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων. Με το νόμο 4038/2012 προβλέπεται η δυνατότητα των Ασφαλιστικών Ταμείων να αναθέτουν σε ιδιωτικές εταιρείες την ενημέρωση των οφειλετών για τις οφειλές τους και για τυχόν προγράμματα ρυθμίσεων ή αποπληρωμής των οφειλών αυτών. Επιπλέον το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης 2012 προβλέπει τη μετεξέλιξη του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε έναν εθνικό οργανισμό συντάξεων.

Διαβάστε το Ενημερωτικό Δελτίο

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr