ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

Back You are here: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Απάντηση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε αίτημα της Ομοσπονδίας

Υπομνήματα - Έγγραφα

Απάντηση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε αίτημα της Ομοσπονδίας

Σας παραθέτουμε απαντητικό έγγραφο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε αίτημα μας της 8ης/10/2013, με το οποίο ζητούσαμε να μας κοινοποιηθούν οι από 26/8/2013 και 13/9/2013, σχετικές αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, σχετικό ΦΕΚ 2322/17-9-2013 τεύχος Β΄, που έχουν να κάνουν με την αξιολόγηση και στελέχωση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ.
Το αίτημα μας διαβιβάστηκε προς το Υπουργείο, κατόπιν συνεννόησης με τον νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου να στηρίξει την αίτηση ακύρωσης κατά της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ).
Η στάση του Υπουργείου, προς το συνδικάτο και τους εργαζομένους, που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα – απόλυση,  καταδεικνύει αναλγησία, απανθρωπιά και πίστη στην πολιτική των απολύσεων και του μνημονίου.
 

Νέα για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Τα Νέα της ΑΔΕΔΥ

Συμμετοχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ κατά της ... - aftodioikisi.gr

aftodioikisi.grΣυμμετοχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ κατά της ...aftodioikisi.grΗ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α, με ανακοίνωση της, δηλώνει ότι θα συμμετέχει στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο Δημόσιο...