ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

Last updateWed, 28 Jun 2017 1pm

Back You are here: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Για τη στελέχωση του ΚΕΑΟ

Υπομνήματα - Έγγραφα

Για τη στελέχωση του ΚΕΑΟ

Με αφορμή το θέμα στελέχωσης του ΚΕΑΟ, που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στις 13/1/2014, το οποίο καταψηφίστηκε από τους εκπροσώπους της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, θεωρούμε απαραίτητο να εκφράσουμε την ανησυχία μας σχετικά με τον τρόπο που επιλέχθηκε για τη στελέχωση της νεοσύστατης, αλλά καίριας αυτής υπηρεσίας.
Πέραν των υπαλλήλων που αυτοδίκαια μετατίθενται στο ΚΕΑΟ, λόγω της θέσης τους στις ταμειακές υπηρεσίες, η επιλογή άλλων υπαλλήλων, με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια, οι οποίοι δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία, θεωρούμε ότι δε συνάδει με τις σύγχρονες πρακτικές διαφανούς, αξιοκρατικής και αποτελεσματικής διοίκησης.
Θεωρούμε ότι η δυναμική αυτή υπηρεσία, που δύναται να προσφέρει θετικότατα αποτελέσματα προς την κατεύθυνση της αύξησης των εσόδων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, είναι αναγκαίο να στελεχωθεί με έμπειρα στελέχη που υπηρετούν σήμερα στο Ίδρυμα και έχουν συνάφεια με το αντικείμενο.
Ως εκ τούτου, λόγοι ισονομίας και αξιοκρατίας, αλλά κυρίως λόγοι ουσίας και αποτελεσματικότητας απαιτούν την ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος, για τις εν λόγω θέσεις, προς όλους τους υπαλλήλους του ΙΚΑ, με συγκεκριμένα αντικειμενικά κριτήρια, όπως λ.χ. τυπικά προσόντα, προϋπηρεσία και εμπειρία σε ανάλογες θέσεις, κλπ.
 

Νέα για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

UP TOGGLE DOWN

Το «τέλειο» έγκλημα, η υπεξαίρεση στο ΙΚΑ Καλαμάτας - ΘΑΡΡΟΣ

ΘΑΡΡΟΣΤο «τέλειο» έγκλημα, η υπεξαίρεση στο ΙΚΑ ΚαλαμάταςΘΑΡΡΟΣΣτο στάδιο της Ανάκρισης βρίσκεται πλέον η υπεξαίρεση χρημάτων από το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Καλαμάτα, από υπάλληλο...

Τα Νέα της ΑΔΕΔΥ

“Καμία απόλυση συμβασιούχου” ζητάει η ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας - Notosport (Δελτίο Τύπου)

Notosport (Δελτίο Τύπου)“Καμία απόλυση συμβασιούχου” ζητάει η ΑΔΕΔΥ ΜεσσηνίαςNotosport (Δελτίο Τύπου)«Να μη γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου και να υλοποιήσει η κυβέρνηση, εδώ και τώρα, το...