ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

Last updateWed, 28 Jun 2017 1pm

Back You are here: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Για τη διαθεσιμότητα του Σ. Κορμπάκη

Υπομνήματα - Έγγραφα

Για τη διαθεσιμότητα του Σ. Κορμπάκη

Καταγγέλουμε την εκ των υστέρων, και με αναδρομική ισχύ (!) διαθεσιμότητα του συναδέλφου Κορμπάκη Στρατή, ο οποίος ειδοποιήθηκε, ότι βρισκόταν –εν αγνοία του-, εδώ και ένα μήνα σε διαθεσιμότητα ενώ παρείχε κανονικά τις υπηρεσίες του στο τμήμα παροχών του ΙΚΑ Πατησίων και ότι έπρεπε αυθημερόν να παρουσιαστεί στον φορέα υποδοχής, τον ΕΟΠΥΥ.
Δεν μας ενδιαφέρει τι νέο στοιχείο προέκυψε ώστε να μπει ένας συνάδελφος και να βγει ένας άλλος από τη λίστα των 90, οι οποίοι σημειωτέον ακόμα δεν έχουν αναλάβει καθήκοντα.
Επικεντρωνόμαστε στην προχειρότητα, την απαξίωση που προκαλείται από τις διαδικασίες αυτές και ελπίζουμε να αποτελούν το μοναδικό αίτιο για αυτήν την περίπτωση.
Εάν κάποιος υπάλληλος, χειριζόταν την οποιαδήποτε υπηρεσιακή διαδικασία και προκαλούσε το δημόσιο αίσθημα με οποιονδήποτε τρόπο, φανταζόμαστε ότι θα εξαντλούσατε κάθε αυστηρότητα.
Δεν είμαστε, εκ του πονηρού, κριτές των πάντων, πλην όμως φροντίζετε με τις πράξεις σας να προκαλείτε την μήνη των συναδέλφων σε ιδιαίτερα κρίσιμους και επικίνδυνους καιρούς. 
 

Νέα για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

UP TOGGLE DOWN

Το «τέλειο» έγκλημα, η υπεξαίρεση στο ΙΚΑ Καλαμάτας - ΘΑΡΡΟΣ

ΘΑΡΡΟΣΤο «τέλειο» έγκλημα, η υπεξαίρεση στο ΙΚΑ ΚαλαμάταςΘΑΡΡΟΣΣτο στάδιο της Ανάκρισης βρίσκεται πλέον η υπεξαίρεση χρημάτων από το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Καλαμάτα, από υπάλληλο...

Τα Νέα της ΑΔΕΔΥ

“Καμία απόλυση συμβασιούχου” ζητάει η ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας - Notosport (Δελτίο Τύπου)

Notosport (Δελτίο Τύπου)“Καμία απόλυση συμβασιούχου” ζητάει η ΑΔΕΔΥ ΜεσσηνίαςNotosport (Δελτίο Τύπου)«Να μη γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου και να υλοποιήσει η κυβέρνηση, εδώ και τώρα, το...