ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

Last updateWed, 28 Jun 2017 1pm

Back You are here: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Το νέο Οργανόγραμμα

Υπομνήματα - Έγγραφα

Το νέο Οργανόγραμμα

Οργανόγραμμα Διοίκησης

Οργανόγραμμα - Παράρτημα 1ο μέρος

Οργανόγραμμα - Παράρτημα 2ο μέρος

Οργανόγραμμα - Παράρτημα 3ο μέρος

Οργανόγραμμα - Παράρτημα 4ο μέρος

 

Στο site της Ομοσπονδίας μας, έχει αναρτηθεί το νέο οργανόγραμμα όπως διαμορφώθηκε (χωρίς τη συναίνεση μας και την παρουσία μας), και στάλθηκε στο Υπουργείο Εργασίας και στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από τη Διοίκηση του ΙΚΑ.

Στη συνάντηση μας με τον Διοικητή του ΙΚΑ πριν λίγες ημέρες ζητήσαμε να καταθέσουμε και τις δικές μας απόψεις, αφού δηλώθηκε ότι το υπάρχον σχέδιο δεν είναι οριστικό και επίκεινται αλλαγές στο πλαίσιο αναδιάταξης της Κοινωνικής Ασφάλισης με την ενοποίηση Ταμείων.
Σας καλούμε άμεσα να δείτε το υπάρχον σχέδιο και λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές που έρχονται, να μας αποστείλετε άμεσα τις απόψεις σας μετά από αποφάσεις Δ.Σ., το αργότερο έως τις 28 Ιουνίου 2014.
 

 

Νέα για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

UP TOGGLE DOWN

Το «τέλειο» έγκλημα, η υπεξαίρεση στο ΙΚΑ Καλαμάτας - ΘΑΡΡΟΣ

ΘΑΡΡΟΣΤο «τέλειο» έγκλημα, η υπεξαίρεση στο ΙΚΑ ΚαλαμάταςΘΑΡΡΟΣΣτο στάδιο της Ανάκρισης βρίσκεται πλέον η υπεξαίρεση χρημάτων από το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Καλαμάτα, από υπάλληλο...

Τα Νέα της ΑΔΕΔΥ

“Καμία απόλυση συμβασιούχου” ζητάει η ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας - Notosport (Δελτίο Τύπου)

Notosport (Δελτίο Τύπου)“Καμία απόλυση συμβασιούχου” ζητάει η ΑΔΕΔΥ ΜεσσηνίαςNotosport (Δελτίο Τύπου)«Να μη γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου και να υλοποιήσει η κυβέρνηση, εδώ και τώρα, το...