ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

Last updateThu, 10 Aug 2017 6pm

Back You are here: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Το νέο Οργανόγραμμα

Υπομνήματα - Έγγραφα

Το νέο Οργανόγραμμα

Οργανόγραμμα Διοίκησης

Οργανόγραμμα - Παράρτημα 1ο μέρος

Οργανόγραμμα - Παράρτημα 2ο μέρος

Οργανόγραμμα - Παράρτημα 3ο μέρος

Οργανόγραμμα - Παράρτημα 4ο μέρος

 

Στο site της Ομοσπονδίας μας, έχει αναρτηθεί το νέο οργανόγραμμα όπως διαμορφώθηκε (χωρίς τη συναίνεση μας και την παρουσία μας), και στάλθηκε στο Υπουργείο Εργασίας και στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από τη Διοίκηση του ΙΚΑ.

Στη συνάντηση μας με τον Διοικητή του ΙΚΑ πριν λίγες ημέρες ζητήσαμε να καταθέσουμε και τις δικές μας απόψεις, αφού δηλώθηκε ότι το υπάρχον σχέδιο δεν είναι οριστικό και επίκεινται αλλαγές στο πλαίσιο αναδιάταξης της Κοινωνικής Ασφάλισης με την ενοποίηση Ταμείων.
Σας καλούμε άμεσα να δείτε το υπάρχον σχέδιο και λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές που έρχονται, να μας αποστείλετε άμεσα τις απόψεις σας μετά από αποφάσεις Δ.Σ., το αργότερο έως τις 28 Ιουνίου 2014.
 

 

Νέα για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

UP TOGGLE DOWN

Παροχές τύπου ΙΚΑ για όλους τους ασφαλισμένους με νέο κανονισμό ... - Ελεύθερος Τύπος (Εγγραφή)

Ελεύθερος Τύπος (Εγγραφή)Παροχές τύπου ΙΚΑ για όλους τους ασφαλισμένους με νέο κανονισμό ...Ελεύθερος Τύπος (Εγγραφή)Ολες οι διατάξεις που ισχύουν σήμερα σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ,...

Τα Νέα της ΑΔΕΔΥ

Επίθεση Δ.Καμμένου σε ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ για την αξιολόγηση ... - aftodioikisi.gr

aftodioikisi.grΕπίθεση Δ.Καμμένου σε ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ για την αξιολόγηση ...aftodioikisi.grΣε ένα επιθετικό σχόλιο κατά του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων, την ΑΔΕΔΥ, αλλά και κατά...