ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

Back You are here: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Ωράριο εργασίας

Υπομνήματα - Έγγραφα

Ωράριο εργασίας

Η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, αναγνωρίζοντας ως πρωταρχικό της μέλημα την εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες υποδοχής, όπως είναι τα υποκαταστήματα και οι υπηρεσίες συντάξεων, και επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν αυτές ως κύρια εικόνα του Ιδρύματος στην κοινωνία, διαπιστώνει την ανάγκη για την ύπαρξη, κατ’ επιλογήν, και ενός ωραρίου 07:00 έως 15:00.
Αυτό θα εξυπηρετήσει την αυξημένη προσέλευση του κοινού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες τις οποίες επιλέγουν κυρίως οι συναλλασσόμενοι, αλλά και από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι, κυρίως στο πού να αφήσουν τα  παιδιά τους την επομένη.
Πιστεύουμε ότι δεν θα διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιων μας, διότι δεν επηρεάζει ουδόλως το ωράριο συναλλαγής, απεναντίας θα εξομαλυνθεί, και τέλος οι συνάδελφοι σε συνδυασμό με τα ήδη δύο υπάρχοντα ωράρια θα έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν κατά το δοκούν. 
 

Νέα για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Τα Νέα της ΑΔΕΔΥ

Συμμετοχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ κατά της ... - aftodioikisi.gr

aftodioikisi.grΣυμμετοχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ κατά της ...aftodioikisi.grΗ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α, με ανακοίνωση της, δηλώνει ότι θα συμμετέχει στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο Δημόσιο...