ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

Last updateThu, 10 Aug 2017 6pm

Back You are here: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Ωράριο εργασίας

Υπομνήματα - Έγγραφα

Ωράριο εργασίας

Η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, αναγνωρίζοντας ως πρωταρχικό της μέλημα την εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες υποδοχής, όπως είναι τα υποκαταστήματα και οι υπηρεσίες συντάξεων, και επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν αυτές ως κύρια εικόνα του Ιδρύματος στην κοινωνία, διαπιστώνει την ανάγκη για την ύπαρξη, κατ’ επιλογήν, και ενός ωραρίου 07:00 έως 15:00.
Αυτό θα εξυπηρετήσει την αυξημένη προσέλευση του κοινού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες τις οποίες επιλέγουν κυρίως οι συναλλασσόμενοι, αλλά και από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι, κυρίως στο πού να αφήσουν τα  παιδιά τους την επομένη.
Πιστεύουμε ότι δεν θα διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιων μας, διότι δεν επηρεάζει ουδόλως το ωράριο συναλλαγής, απεναντίας θα εξομαλυνθεί, και τέλος οι συνάδελφοι σε συνδυασμό με τα ήδη δύο υπάρχοντα ωράρια θα έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν κατά το δοκούν. 
 

Νέα για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

UP TOGGLE DOWN

Παροχές τύπου ΙΚΑ για όλους τους ασφαλισμένους με νέο κανονισμό ... - Ελεύθερος Τύπος (Εγγραφή)

Ελεύθερος Τύπος (Εγγραφή)Παροχές τύπου ΙΚΑ για όλους τους ασφαλισμένους με νέο κανονισμό ...Ελεύθερος Τύπος (Εγγραφή)Ολες οι διατάξεις που ισχύουν σήμερα σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ,...

Τα Νέα της ΑΔΕΔΥ

Επίθεση Δ.Καμμένου σε ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ για την αξιολόγηση ... - aftodioikisi.gr

aftodioikisi.grΕπίθεση Δ.Καμμένου σε ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ για την αξιολόγηση ...aftodioikisi.grΣε ένα επιθετικό σχόλιο κατά του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων, την ΑΔΕΔΥ, αλλά και κατά...