ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

Back You are here: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Υπομνήματα - Έγγραφα Μονιμοποίηση υπαλλήλων 9Κ

Υπομνήματα - Έγγραφα

Μονιμοποίηση υπαλλήλων 9Κ

Η τακτοποίηση μετά από αρκετό χρόνο και γεγονότα, τόσο των σειρών 8Κ και 9Κ είναι πραγματικότητα. Γεγονός όμως παραμένει, ότι υπάρχουν και 111 συνάδελφοι της σειράς 9Κ, οι οποίοι εργάζονται όλο αυτό το διάστημα στην υπηρεσία διανύοντας ήδη τον 4ο χρόνο χωρίς ακόμη να μονιμοποιηθούν. Παρά τις δικαστικές εξελίξεις οι εργαζόμενοι αυτοί μέχρι σήμερα, χωρίς να υπάρχει διακοπή για κανένα λόγο στην υπαλληλική τους σχέση, επιζητούν δικαιολογημένα τη μονιμοποίησή τους, η οποία αδικαιολόγητα καθυστερεί. Το θέμα αυτό παραμένει απαράδεκτα σε εκκρεμότητα παρά τις συνεχείς μας προφορικές οχλήσεις και χωρίς να δίνονται σαφείς εξηγήσεις.


Σας καλούμε να προβείτε άμεσα στις ενέργειες της αρμοδιότητάς σας και να μονιμοποιήσετε όλους τους συναδέλφους που παραμένουν σε δόκιμη περίοδο, ενώ βρίσκονται ήδη στον 4ο χρόνο εργασίας. Επιτέλους να λύσετε το θέμα για το οποίο, ως ΠΟΣΕ-ΙΚΑ επιζητούμε την ισότητα και ισονομία, όπως θα πράτταμε και για οποιαδήποτε άλλη κατηγορία εργαζομένων. Περιμένουμε ενέργειες και όχι λόγια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Γιώργος Κυριακόπουλος Κων/νος Πονηράκος

Νέα για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Τα Νέα της ΑΔΕΔΥ

Συμμετοχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ κατά της ... - aftodioikisi.gr

aftodioikisi.grΣυμμετοχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ κατά της ...aftodioikisi.grΗ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α, με ανακοίνωση της, δηλώνει ότι θα συμμετέχει στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο Δημόσιο...