ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

Back You are here: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 28-7-2017

Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 28-7-2017

POSE new main

Αθήνα, 28 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Προεδρεία της ΠΟΣΕ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και της ΠΟΠΟΚΠ συναντήθηκαν την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννημάτα.

Οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ εξέθεσαν την κατάσταση και τα οργανωτικά προβλήματα που παρουσιάζονται στην καθημερινή λειτουργία του νέου υπερταμείου 14 μήνες μετά την ίδρυσή του και 7 μήνες μετά την πλήρη λειτουργία του.

Για τους λόγους αυτούς εκφράσαμε τις σοβαρές επιφυλάξεις μας για το κατά πόσον θα μπορέσει να επιτευχθεί ο στόχος της απονομής του συνόλου των εκκρεμών αποφάσεων συνταξιοδότησης μέσα στο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την πολιτική ηγεσία.

Επίσης καταθέσαμε τις απόψεις μας σχετικά με το προτεινόμενο Οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε περίπτωση επιλογής ενός τέτοιου συγκεντρωτικού μοντέλου λειτουργίας.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΟΣΕ ΙΚΑ - ΕΤΑΜ

Νέα για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Τα Νέα της ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα στο ΥΠΔΑΝ - Zougla

ZouglaΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα στο ΥΠΔΑΝZouglaΣτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλεί η ΑΔΕΔΥ την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 14.00, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης,...