ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

Back You are here: Home Σύλλογοι - Μέλη Πολιτιστικά - Αθλητικά Ποδοσφαιρική Ομάδα

Η συμμετοχή στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα

Η ομάδα μας συμμετέχει στο κύπελλο. Στον προηγούμενο αγώνα της 12ης Μαρτίου με την ομάδα της δημοτικής αστυνομίας, προκρίθηκε με σκορ 5-4 και η νίκη μας αυτή εξασφάλισε τη συμμετοχή στον επόμενο γύρο των «4». Ο επόμενος αγώνας κυπέλλου μεταξύ της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ και του Π.Ο.ΣΥ.ΥΠ.ΠΟ. θα διεξαχθεί την Τρίτη 22/03/2011 στις 17:30 στο γήπεδο Χαμοστέρνας και είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς το αποτέλεσμα θα καθορίσει τη συμμετοχή μας στον τελικό.

Περισσότερα...

Μεγάλη Διάκριση για την Ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

 

omada

ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΔΕΔΥ (ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008-2009 Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΣΕ - ΙΚΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ)

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

podosferiki_omada4

 

Μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, από πάνω αριστερά: Γενικός αρχηγός Αντωνακάκης Δημήτριος, προπονητής Κυρκασιάδης Λάζαρος.
Ποδοσφαιριστές:  Λινάρδος Αποστόλης, Καπαρδέλλης Κωνσταντίνος, Χίου Άγγελος, Σακελλαρίδης Χριστόφορος, Μανουράς Νικόλαος, Καλλέργης Μελέτης, Λουκίνας Σεραφείμ, Αγγελάκης Χάρης.
Από κάτω αριστερά: Πέππας Κωνσταντίνος, Κεχαγιάς Βασίλειος, Ζαχαριάδης Γιώργος, Κυριαζίδης Πέτρος, Καμίδης Παναγιώτης, Κατσούλας Νίκος.