ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

dake

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ    ΚΙΝΗΣΗ        ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΑΚΕ – ΙΚΑ ΕΤΑΜ
ΕΔΡΑ: ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 30, 10433 ΑΘΗΝΑ,  ΤΗΛ.:2105246822   FAX: 2105227466
 (www.dake-ika.gr)
(www.facebook.com/dakeika)
 

 

dake

Ευθύνη κι επιμέλεια κειμένων:  Αντώνης Νικολόπουλος
Πρόεδρος Πανελληνίου ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Back You are here: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ Η Δ.Α.Κ.Ε. ΙΚΑ Αττικής, εκλέγει το νέο Δ.Σ. της

Η Δ.Α.Κ.Ε. ΙΚΑ Αττικής, εκλέγει το νέο Δ.Σ. της

Αθήνα 28 Απριλίου 2016

Εγκύκλιος: «Διαδικασίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου»

Σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο Καταστατικό της πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής μας παράταξης, κάθε τρία χρόνια, διεξάγονται αρχαιρεσίες ανάδειξης, του 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, από το οποίο θα προκύψει και ο Πρόεδρος και το Προεδρείο, για τη νέα 3ετή θητεία του. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Καταστατικό, καταλαμβάνουν αυτοδικαίως θέση συμβούλου, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της παράταξής μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΕ ΙΚΑ (Αντώνης Νικολόπουλος), αλλά και στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Ν. Αττικής και Νήσων (Νίκος Κεκές και Λουκάς Χρας). Για τις  υπόλοιπες δώδεκα (12) θέσεις συμβούλων, προβλέπεται η κάλυψή τους να γίνει μετά από ψηφοφορία των εγγεγραμμένων και ταμειακώς εντάξει μελών μας.

Επειδή η Δ.Α.Κ.Ε. ΙΚΑ, πρωτοστατεί στη τήρηση δημοκρατικών και απόλυτα διαφανών  διαδικασιών, καλεί ΟΛΟΥΣ  τους συναδέλφους μας, που ασπάζονται τις αρχές και τα ιδανικά του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού και θέλουν να αγωνιστούν, ώστε αυτά να λάβουν σάρκα και οστά στους χώρους εργασίας μας, να εγγραφούν μέλη της παράταξής μας και να συμμετάσχουν ενεργά, στις δημοκρατικές διαδικασίες ανάδειξης, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ψηφοφορία, θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, από τις 16:00-18:30, στα γραφεία της Ομοσπονδία μας (Στουρνάρα 30), ενώ η εγγραφή των νέων μελών, μπορεί να γίνει και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Δηλώσεις υποψηφιοτήτων, μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τη 12η μεσημβρινή της ημέρας διεξαγωγής της ψηφοφορίας, στη Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής.

Ως Τριμελής Εφορευτική Επιτροπή, ορίζονται οι: Πέννη Γεωργίου ως Πρόεδρος και  οι Μιχάλης Κυριαζίδης και Λουκάς Χρας, ως μέλη

Επισημαίνουμε, ότι στο κάθε ψηφοδέλτιο, μπορούν να μπουν μέχρι 12 σταυροί προτίμησης, όσες είναι δηλαδή και οι προς κάλυψη θέσεις συμβούλων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νίκος Κεκές                                                              Λουκάς Χρας