ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΝ/ΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ «ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ» Ευχαριστήριο για τις εκλογές

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΝ/ΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ «ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ»

Ευχαριστήριο για τις εκλογές

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
Δεν βρίσκουμε λόγια για να εκφράσουμε τα συναισθήματα που μας δημιούργησε η πρωτόγνωρη εμπιστοσύνη και στήριξη σας στην εκλογική διαδικασία της 22/02/2013.
Έχοντας βαθιά γνώση της κατάστασης και των προβλημάτων τα οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε, με σοβαρότητα και αγωνιστικότητα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την επίλυση τους.
Το εκλογικό αποτέλεσμα μας οδηγεί μόνο σε ένα συμπέρασμα μόνο σε μια κατεύθυνση. Το έχουμε δηλώσει επανειλημμένα αλλά μόνο αυτό αποτελεί πυξίδα μας. Ο μονόδρομος του "Πρώτα οι συνάδελφοι".
Δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους-συναδέλφισσες χωρίς κανένα διαχωρισμό ή προκατάληψη μακριά από κομματικές επιρροές και απέναντι στους αμετανόητους νοσταλγούς και εκφραστές του χθες.
Στη σημερινή συγκυρία που καθημερινά βλέπουμε να γκρεμίζεται ότι κατακτήθηκε με θυσίες και αγώνες πρέπει ως συνδικαλιστικό κίνημα να αναπτύξουμε νέα στρατηγική, χωρίς εθιμοτυπικού χαρακτήρα πρακτικές με καθαρές θέσεις-προτάσεις ενεργοποιώντας μέσα από συνθήκες αμοιβαίας εμπιστοσύνης όλους σας.
Είμαστε σαν παράταξη έτοιμη να υιοθετήσουμε και να προβάλουμε κάθε πρόταση συναδέλφου-σας που θα υπηρετεί έννοιες όπως διαφάνεια -αξιοπιστία - συνέπεια-αξιοκρατία.
Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε το νέο μοντέλο συνδικαλιστικής πρακτικής και δράσης που ξεκινήσαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Καμία απόφαση πίσω από κλειστές πόρτες, καμία απόφαση χωρίς την δική σας έγκριση μέσα από συμμετοχικούς θεσμούς και έκτακτες Γ.Σ..
 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr