ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 5/4/ 2011 ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 5/4/ 2011 ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΑΚΕ ΙΚΑ Ν. Αττικής & Νήσων, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011, αποφασίστηκε ως ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η Τρίτη 5 Απριλίου 2011. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 15:00 μμ και έως 18:00 μμ, στην αίθουσα κήπου της Ρηγίλλης ! Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν στον Πρόεδρο και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, μέχρι τις 14:00 μμ της Παρασκευής 1η Απριλίου 2011. 

Σύμφωνα με το Καταστατικό, τα εκλεγμένα στελέχη μας στην Ομοσπονδία (Αντώνης Νικολόπουλος) και στο Σύλλογο Εργαζομένων ΙΚΑ Ν. Αττικής & Νήσων (Βασίλης Βλάχος, Μαρία Παλυβού και Νίκος Κεκές), είναι αυτοδικαίως μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο και ως εκ τούτου, κατά την ψηφοφορία της 5ης Απριλίου 2011, θα καλυφθούν οι υπόλοιπες έντεκα (11) θέσεις ! Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής ορίσθηκε ο Βασίλης Βλάχος και μέλη της οι Μαρία Παλυβού και Νίκος Κεκές, οι οποίοι επειδή ακριβώς είναι ex officious μέλη του Δ.Σ., θα μπορούν να ασκήσουν με τη δέουσα αντικειμενικότητα κι αποδοχή, τις υποχρεώσεις της Εφορευτικής Επιτροπής. Το κάθε μέλος μας, αφού πάρει το έντυπο ψηφοδέλτιο από την εφορευτική επιτροπή, μπορεί να επιλέξει μέχρι και έντεκα από τους υποψηφίους. Η ύπαρξη περισσοτέρων σταυρών επιλογής, καθιστά το ψηφοδέλτιο, όπως είναι αυτονόητο, άκυρο ! Επίσης, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφασίσθηκε όπως κάθε συνάδελφός μας, που ασπάζεται τις αρχές και τα ιδανικά του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού και της παράταξής μας, να μπορεί και την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, να εγγραφεί και να ψηφίσει, αφού πρώτα, όμως, έχει υποβάλει τη σχετική έντυπη αίτηση που υπάρχει κι έχει καταβάλει την εφ’ άπαξ ετήσια εισφορά των 5 ευρώ. Η μαζική συμμετοχή των στελεχών της παράταξής μας, στην όλη διαδικασία, τόσο ως προς την υποβολή υποψηφιοτήτων, όσο και ως προς την προσέλευση την ημέρα της ψηφοφορίας, είναι υποχρέωση αλλά και δικαίωμα ταυτόχρονα ! Σε μία περίοδο, που τα εργασιακά μας δικαιώματα βάλλονται, με μία κυβερνητική πολιτική που προ πολλού έχει ξεπεράσει κάθε όριο αναλγησίας, όπου η Διοίκηση του ΙΚΑ έχει θέσει την πορεία του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας, στον αυτόματο πιλότο, τα στελέχη και τα μέλη της ΔΑΚΕ, καλούμαστε να αναδείξουμε τους εκπροσώπους μας, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να δώσουμε το δύσκολο αγώνα, για καλύτερες συνθήκες εργασίας, με ικανοποιητικές απολαβές, και για ένα ΙΚΑ στην υπηρεσία του Κοινωνικού συνόλου κι όχι των κερδοσκοπικών κέντρων και των όποιων μηχανισμών τους !

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr