ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ Ανακοίνωση για τις κρίσεις Διευθυντών 2011

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Ανακοίνωση για τις κρίσεις Διευθυντών 2011

Η Διοίκηση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, μετά από ενάμισι χρόνο διακυβέρνησης ΠΑ-ΣΟΚ, προχώρησε σε κρίσεις Διευθυντών, κατ’ εφαρμογή των «μεταβατικών διατάξεων» του νόμου Ραγκούση. Ένα προμελετημένο «έγκλημα»...υλοποιήθηκε, οι «ημέτεροι» ικανοποιήθηκαν και τα προσχηματικά «κροκοδείλια» κλάματα της ΠΑΣΚΕ ΙΚΑ, είναι...άνευ σημασίας !

Οι δήθεν αντικειμενικές κρίσεις, φέρνουν σχεδόν το σύνολο της «νομενκλατούρα» της ΠΑΣΚΕ, να καταλαμβάνει τη πλειονότητα των διευθυντικών θέσεων, ενώ -αντίθετα- άξιοι συνάδελφοί μας (ανάμεσά τους και πολλοί του ιδεολογικού χώρου των κυβερνώντων, που δεν είχαν, όμως, την εύνοια της κομματικής ελίτ), αντιμετωπίσθηκαν με τη γνωστή παλαιοκομματική πρακτική του συστήματος «ΠΑ-ΣΟΚ και δέος» ! Το γεγονός, ότι δε δόθηκε πριν την έναρξη της συνεδρίασης, στους αιρετούς εκπροσώπους μας, ο κατάλογος των προς κρίση συναδέλφων με τη «μοριοδότησή» τους, αποδεικνύει, ότι οι αποφάσεις είχαν -ήδη- ληφθεί από κάποιο «παράκεντρο» και το μόνο που έμενε, ήταν η τυπική επικύρωσή τους, από τα μέλη του Υπηρεσιακού ! Εμείς, σ’ αυτό το «θέατρο σκιών», δεν μπορούσαμε να συμμετάσχουμε και σεβόμενοι τους συναδέλφους μας, τους οποίους κι εκπροσωπούμε άλλωστε, αποχωρήσαμε, ώστε να μη δώσουμε καμία ηθική νομιμοποίηση, στην όλη διαδικασία ! Σε μία περίοδο, όπου τα πάντα γύρω μας καταρρέουν, η Διοίκηση του ΙΚΑ, απώλεσε την ευκαιρία, να δείξει έμπρακτα, ότι στέκεται υπεράνω των κομματικών καταβολών της, σεβόμενη τις προσδοκίες των συναδέλφων μας. Με τις πρακτικές της, έδειξε, ότι πίσω από την κατ’ επίφαση αντικειμενικότητα των κρίσεων, κρύβεται ένα καλά μελετημένο σχέδιο, που μέσω της προώθησης των «ημετέρων», στοχεύει στην επαναφορά του λεγόμενου «βαθέως ΠΑΣΟΚ», στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ. Ο βασιλιάς είναι γυμνός και δυστυχώς γι’ αυτόν...έχουμε μάτια και βλέπουμε το δυσάρεστο θέαμά του !!!

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή,

        Ο                                            Η

           ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Αντώνης Νικολόπουλος                    Πέννη Γεωργίου

 

Διαβάστε την ανακοίνωση σε pdf

 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr