ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ Κυβέρνηση «Εθνικής Τραγωδίας» !

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Κυβέρνηση «Εθνικής Τραγωδίας» !

Οι χθεσινές κυβερνητικές εξαγγελίες (23/5/2011), με τα νέα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα, σε βάρος των εισοδημάτων μας, είναι η πλήρη απόδειξη της αποτυχίας, της εφαρμοστέας κυβερνητικής πολιτικής του μνημονίου ! Η κυβέρνηση του ΠΑ-ΣΟΚ, πριν ένα χρόνο, δια στόματος Γιώργου Παπανδρέου, μας έλεγε ότι πρέπει να αποδεχθούμε το μνημόνιο και τη προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, αλλιώς θα οδηγούμασταν σε στάση πληρωμών, δηλαδή σε χρεοκοπία !

Εδώ κι ένα χρόνο, μας «ξεζουμίζουν» (μας πίνουν το αίμα, για να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους), μας έχουν μειώσει τις αποδοχές κατά 30%, έχουν οδηγήσει τη χώρα στην ύφεση με τις γνωστές επιπτώσεις της (ανεργία, πληθωρισμός, φτώχεια) και χθες, μας είπαν ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ότι για να μην οδηγηθούμε στη χρεοκοπία (την οποία την προσδιόρισαν για τις 17 Ιουλίου 2011 !), θα πρέπει ν’ αποδεχθούμε το νέο «κουστούμι» μέτρων που μας «έραψαν» !!! Κι εμείς οι δύσμοιροι κι αφελείς εργαζόμενοι, ρωτάμε: Δηλαδή, αν δε μπαίναμε στο μνημόνιο, τι χειρότερο θα παθαίναμε ; Τα νέα, εξαγγελθέντα μέτρα, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, τη χώρα και τους εργαζόμενους, σε μία μεγάλη περίοδο φτώχειας και την οικονομία μας, σε ακόμα μεγαλύτερη περίοδο ύφεσης ! Είναι να τρελαίνεται κανείς, με την ανυπαρξία κοινού νου στα μέλη της κυβέρνησης, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός, ότι δε μπορούν να προβλέψουν αυτό που βλέπουμε όλοι μας να έρχεται ! Είναι δυνατόν, να περιμένουν ότι θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης με τη συνεχή αύξηση της φορολογίας ; Είναι δυνατόν, να περιμένουν ότι τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας, θα ανταπεξέλθουν στην οικονομική κρίση, όταν αυξάνουν το συντελεστή του ΦΠΑ σε όλα τα βασικά είδη διατροφής ; Ποιος τρελός παπάς, έχει βαπτίσει αυτούς τους κυβερνητικούς «φωστήρες» ; Ταυτόχρονα, είναι δυνατόν να σκέπτονται το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας (της περιουσίας, δηλαδή, που ανήκει όχι μόνο στην παρούσα, αλλά και σε όλες τις επόμενες γενιές Ελλήνων), έναντι πινακίου φακής ; Σήμερα, αποδεικνύεται στη πράξη, ότι η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑ-ΣΟΚ, με πρωθυπουργό το Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου, είναι μία κυβέρνηση Εθνικής Τραγωδίας...κι όσο πιο γρήγορα, απαλλαγούμε από αυτήν, τόσο και πιο γρήγορα, θα προχωρήσουμε, ως Έθνος, στην ανάκτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων !

Αντώνης Νικολόπουλος
Πρόεδρος Πανελληνίου ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr