ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ "Εξ-αφανίζουν" το ΤΕΑΠΟΚΑ !

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

"Εξ-αφανίζουν" το ΤΕΑΠΟΚΑ !

Η απόφαση του Υπουργού Εργασίας και «Κοινωνικής Ανασφάλειας», Γιώργου Κουτρουμάνη, όπως αυτή διατυπώθηκε προς το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΣΕ ΙΚΑ), για «συγχώνευση» του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης (ΤΕΑΠΟΚΑ), με αυτά του ΕΤΕΑΜ, του ΤΑΥΤΕΚΩ, του ΕΤΑΤ και ΤΕΑΙΤ, με ταυτόχρονη προβλεπόμενη μεσοσταθμική μείωση στις χορηγούμενες επικουρικές συντάξεις, σε ποσοστό που θα κυμαίνεται από 15% έως 40% και ποσοστό αναπλήρωσης στο 20%, είναι -το δίχως άλλο- «καταχρηστική» κι «εγκληματική» !

Φυσικά, προφανής λόγος γι’ αυτή την 5η κατά σειρά, κυβερνητική παρέμβαση επί του ασφαλιστικού συστήματος, στους τελευταίους 18 μήνες, έχει να κάνει με την πλήρη αποτυχία της «μνημονιακής» πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου, την οποία δείχνει να θέλει να συνεχίσει το στέλεχός της. Επειδή, όμως, ως εργαζόμενοι, έχουμε νιώσει και υποστεί στο πετσί μας, αυτή την ανάλγητη πολιτική, που υφάρπαξε το εισόδημά μας και υποβάθμισε τη ζωή μας, δε θα επιτρέψουμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και τη κοινωνική  εξαθλίωση των γηρατειών μας ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ και στέλνουμε στα σπίτια τους, όλους αυτούς που θέλησαν να μας κάνουν τη ζωή αβίωτη...τουλάχιστον, έτσι, θα σταματήσουν να κάνουν κι άλλο κακό στη χώρα !!!

"Εξ-αφανίζουν" το ΤΕΑΠΟΚΑ !

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr