ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ Οι επιτυχόντες της προκήρυξης 8Κ αδικούνται κατάφωρα !

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Οι επιτυχόντες της προκήρυξης 8Κ αδικούνται κατάφωρα !

Τη Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, δόθηκε συνέντευξη τύπου, από τη Συντονιστική Επιτροπή των επιτυχόντων της προκήρυξης 8Κ του ΑΣΕΠ, όπου αναφέρθηκαν στη μεγάλη αδικία που υφίστανται, εξαιτίας της κυβέρνησης του ΠΑ-ΣΟΚ, η οποία με πραξικοπηματικό τρόπο, δεν υλοποιεί τις διαδικασίες πρόσληψής τους στο ΙΚΑ !

Στη συνέντευξη τύπου, παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕ ΙΚΑ, Νίκος Χατζόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕ ΙΚΑ και Πρόεδρος της Πανελληνίου ΔΑΚΕ ΙΚΑ, Αντώνης Νικολόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Ν. Αττικής και Πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΙΚΑ Ν. Αττικής, Βασίλης Βλάχος. Επίσης, παρευρέθηκαν, εκπροσωπώντας το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο αρμόδιος Τομεάρχης και Βουλευτής Ν. Αχαΐας, κ. Νίκος Νικολόπουλος, μαζί με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Δημήτρη Κοντό. Όπως αναφέρθηκε, από το σύνολο των ομιλητών, οι επιτυχόντες της 8Κ, αντιμετωπίζουν μία ανάλγητη στάση από την πλευρά της κυβέρνησης, η οποία δε δίνει τη δυνατότητα στη Διοίκηση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, να καλύψει τη τεράστια έλλειψη προσωπικού, με το να προσλάβει, ΑΜΕΣΑ, και τους επιτυχόντες της 8Κ, αφού η πρόσληψη μόνο των επιτυχόντων της 9Κ, δε καλύπτει ούτε το 20% των κενών οργανικών θέσεων !!! Μάλιστα, όπως τόνισε στη παρέμβασή του, ο Πρόεδρος της Πανελληνίου ΔΑΚΕ ΙΚΑ, Αντώνης Νικολόπουλος: «Αυτή τη στιγμή, σε όλα τα υποκαταστήματα της χώρας, οι συνάδελφοι μου, υπομένουν τις χειρότερες εργασιακές συνθήκες που έχουν υπάρξει ποτέ στο ΙΚΑ, εξαιτίας των χιλιάδων κενών οργανικών θέσεων, που δυστυχώς, αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο, μετά και από τους γνωστούς περιορισμούς στις προσλήψεις και την αναλογία «πέντε προς ένα», που -δυστυχώς- αναμένεται να γίνει, τελικά, «δέκα προς ένα» ! Έτσι, είναι απαίτηση όλων των ΙΚΑτζήδων συναδέλφων μου, πέρα από παρατάξεις και ιδεολογικές τοποθετήσεις, η άμεση πρόσληψη όλων των επιτυχόντων της 8Κ, ώστε το ΙΚΑ να ανταπεξέλθει με αποτελεσματικότητα, στις προσδοκίες των εργαζομένων και συνταξιούχων της χώρας, που σήμερα, βιώνουν τη χειρότερη οικονομική κρίση, της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας.» Η παράταξη της ΔΑΚΕ ΙΚΑ, μαζί με το σύνολο των συναδέλφων μας, θα σταθεί αλληλέγγυα στον αγώνα που δίνουν οι επιτυχόντες της 8Κ, ευελπιστώντας στη γρήγορη δικαίωσή τους. Δε πρέπει κανείς ΙΚΑτζής συνάδελφος μας να ξεχνά, ότι οι επιτυχόντες της 8Κ, είναι συνάδελφοι που έχουν αυξημένα προσόντα και πολλοί από αυτούς, με προϋπηρεσία σε απασχόληση στο ΙΚΑ, ως stagiers και άρα, δεν απαιτείται αυξημένος χρόνος προσαρμογής τους, στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στις υπηρεσίες του ΙΚΑ, καθώς αυτές, τις έχουν -ήδη- νιώσει στο πετσί τους !

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr