ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ «Τρέχουν» κρίσεις προϊσταμένων, ενώ ετοιμάζουν νέο οργανισμό !

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

«Τρέχουν» κρίσεις προϊσταμένων, ενώ ετοιμάζουν νέο οργανισμό !

Είναι αλήθεια ότι, εδώ και δύο χρόνια, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη λογική του παραλόγου, να επικρατεί στα δημόσια πράγματα του τόπου μας ! Μία αντίστοιχη περίπτωση, είναι κι αυτή που πάει να γίνει με τις λεγόμενες «κρίσεις προϊσταμένων» στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ. Συγκεκριμένα, από πληροφορίες που έχουμε, η Διοίκηση, προχωρά εσπευσμένα στη μοριοδότηση των συναδέλφων μας, που είχαν δηλώσει τη πρόθεσή τους να κριθούν για προϊστάμενοι, σύμφωνα με τη με αριθμό Ρ25/176/29-9-2011 απόφαση του Διοικητή, κ. Σπυρόπουλου.

Μόνο που ο παραλογισμός, έγκειται στο γεγονός, ότι οι θέσεις προϊσταμένων που είχαν προκηρυχθεί με τη συγκεκριμένη απόφαση, σε ένα μεγάλο μέρος τους (30%), πρόκειται να καταργηθούν με το νέο οργανισμό που προχωρά ταχύτατα προς υλοποίηση, η Διοίκηση του ΙΚΑ και πάντα σύμφωνα με τις επιταγές της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας ! Άρα, το κρίσεις πάμε να κάνουμε όταν θα βρεθούν συνάδελφοί μας να κρίνονται προϊστάμενοι σε τμήματα που θα καταργηθούν μέσα στο 2012 ; Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη βιασύνη ; Όλα αυτά τα ερωτήματα, προκάλεσαν και το άμεσο ενδιαφέρον του αρμόδιου Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βουλευτή του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος και κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, τη με αριθμό 5655/10-2-2012 ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό κ.Κουτρουμάνη, την οποία κι αξίζει να διαβάσετε:

Ερώτηση για τις κρίσεις προϊσταμένων σε σχέση με το νέο οργανισμό

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr