ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ Οι επιτυχόντες της προκήρυξης 8Κ αγωνίζονται για δικαιοσύνη!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Οι επιτυχόντες της προκήρυξης 8Κ αγωνίζονται για δικαιοσύνη!

Η κυβερνητική πολιτική του μνημονίου και των «χαρατσιών», έχει ως θύματά της, εκτός από τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της χώρας, και τους επιτυχόντες της γνωστής προκήρυξης 8Κ, που ως γνωστόν προορίζονταν να ενισχύσουν τις υπηρεσίες του ΙΚΑ ΕΤΑΜ ! Γράφουμε τη λέξη «προορίζονταν», διότι η κυβέρνηση, με μία πρωτόγνωρη στα χρονικά απόφαση της, ανέτρεψε κάθε έννοια ηθικής και «πάγωσε» τις διαδικασίες πρόσληψής τους, με αιτιολογικό την οικονομική κατάσταση της χώρας !

Φυσικά, αυτή η δυσχερή οικονομική κατάσταση, δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την πρόσληψη αγνώστου αριθμού συμβούλων, παρα-συμβούλων και  μετακλητών υπαλλήλων στα γραφεία υπουργών, αποδεικνύοντας στη πράξη, το πόσο λίγο ενδιαφέρεται -εν τέλει- η κυβέρνηση, για την ενίσχυση και στελέχωση των υπηρεσιών του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας ! Βλέπετε, η ενίσχυση των υπηρεσιών του ΙΚΑ και άρα η καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και συνταξιούχων του Ιδρύματος, δεν είναι -κατά πώς φαίνεται- στις άμεσες προτεραιότητες της σοσιαλιστικής κυβέρνησης που μας κυβερνά ! Τη στιγμή που στο ΙΚΑ, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάνω από 4.500 κενές οργανικές θέσεις διοικητικών υπαλλήλων και ο μέσος χρόνος αναμονής για τη χορήγηση συντάξεων αλλά και των άλλων παροχών προς τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους μας, έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο, δημιουργεί δικαιολογημένα ερωτηματικά η άσκηση της συγκεκριμένης πολιτικής ! Μιας πολιτικής καταστρεπτικής, έτσι κι αλλιώς, που θα γίνει ακόμα καταστρεπτικότερη, από τη στιγμή που θα εφαρμοστεί και η «εργασιακή εφεδρεία», οδηγώντας στην έξοδο προς τη φτώχεια, πλειάδα έμπειρων στελεχών του Ιδρύματος ! Δυστυχώς,  στην Ελλάδα του 2011, επί πρωθυπουργίας, Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου, η δημόσια κοινωνική ασφάλιση, είναι -τελικά- υπό καθεστώς δίωξης...κι αυτή είναι όλη η αλήθεια !

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr