ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ !

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ !

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους, που εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, το νέο Δ.Σ. της ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΚΕΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από την εκλογή μας ως νέο Δ.Σ., προσπαθήσαμε να δώσουμε έναν ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ αγώνα, χωρίς «κορώνες» φανατισμού, χωρίς επικίνδυνες τακτικές, με ουσιαστική παρουσία και τηρώντας μια υπεύθυνη στάση στο θέμα των συναδέλφων της . Στηρίξαμε το Δ.Σ. του Συλλόγου στις πρόσφατες κινητοποιήσεις κι ενωμένοι δώσαμε όλους τους αγώνες !

Δεσμευόμαστε απέναντι σε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους για την ΜΑΧΗΤΙΚΗ και ΥΠΕΥΘΥΝΗ στάση που θα κρατήσουμε τόσο μέσα από το Δ.Σ. του Σ.Ε. ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, όσο και μέσα από την καθημερινότητα, από την παρουσία μας στους χώρους εργασίας, βρισκόμενοι δίπλα σε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, ανοιχτοί σε κάθε πρόταση και προβληματισμό.

Είμαστε σίγουροι ότι η νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε, θα αποφέρει καρπούς στη συνέχεια, γι’ αυτό και συνεχίζουμε, τιμώντας την ψήφο όσων μας εμπιστεύθηκαν. 

Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, καλή επιτυχία στις προκλήσεις και  τις δυσκολίες που  έχει να αντιμετωπίσει στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σάκης Παπαδόπουλος       Κατερίνα Ζιούτα
 
 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr