ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ Ανακοίνωση ΔΑΚΕ ΙΚΑ για το δωρόσημο

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ ΙΚΑ για το δωρόσημο

Η απόσυρση της διάταξης για το Δωρόσημο, από το υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, έστω κι αν οφείλεται σ’ ενέργεια του Υπουργείου Οικονομικών, είναι πράξη  α π α ρ ά δ ε κ τ η  και άνευ λογικής, που «χρεώνεται» στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, καθώς είναι σε όλους γνωστό, ότι η σχετική δαπάνη, δεν επιβαρύνει, ούτε το προϋπολογισμό του ΙΚΑ, αλλά ούτε κι αυτόν του κράτους !
Επιπροσθέτως, το γεγονός ότι δουλέψαμε κατά τον μήνα Ιανουάριο 2013 κι ακόμα δεν έχουμε λάβει τη νόμιμη αποζημίωσή μας, αποτελεί επιβαρυντικό στοιχείο και για την πολιτική ηγεσία της Διοίκησης του ΙΚΑ, η οποία δεν έχει μεριμνήσει σχετικά (ή τουλάχιστον αποτελεσματικά), για την επίλυση του ζητήματος !
Ταυτόχρονα, γεννάται θέμα, με τις ήδη καταβληθείσες εισφορές των οικοδόμων, που έχουν παρακρατηθεί από το Ίδρυμα, ώστε να αποζημιωθούν οι συνάδελφοί μας, για την πέραν του ωραρίου τους απασχόληση ! Τα χρήματα αυτά, τι έχουν γίνει ;
Όπως γίνεται αντιληπτό, τίθεται ζήτημα διεκδίκησης των δεδουλευμένων μας και συντονισμός των ενεργειών από μεριάς Συνδικάτου, ώστε να μη μπει «ταφόπλακα» στο Δωρόσημο ! Αντί να απεργούμε, για λόγους που έχουν εκλείψει (όπως συμβαίνει με τη πρόσφατη απεργιακή μας κινητοποίηση), καλό είναι, να ξεκινήσουμε από τώρα, κινήσεις και δράσεις, που θα κάνουν τους «κρατούντες» (κυρίως του Υπουργείου Οικονομικών), να αντιληφθούν τη στενομυαλιά, που τους «δέρνει» κατακέφαλα !!!
 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr