Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΙΚΑ για την κινητικότητα στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΙΚΑ για την κινητικότητα στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ

Με θλίψη αλλά και οργή, πληροφορηθήκαμε ότι στους σχεδιασμούς της δικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά, περί «κινητικότητας», συμπεριλαμβάνεται και το ΙΚΑ ΕΤΑΜ, με αριθμό συναδέλφων μας ! Ανεξάρτητα από το πόσοι θα είναι αυτοί οι συνάδελφοι που θα ριχθούν στον Καιάδα της «κινητικότητας» (ακόμα κι ένας να είναι), εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, ότι η πράξη αυτή της κυβέρνησης, είναι πράξη που στρέφεται εναντίον των απλών Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων της χώρας, καθώς απαξιώνει το μεγαλύτερο οργανισμό, που αυτή τη στιγμή, βοηθά έμπρακτα το δοκιμαζόμενο λαό μας ! Η κυβέρνηση Σαμαρά και οι εντεταλμένοι Υπουργοί του, που θα υλοποιήσουν το «έγκλημα» σε βάρος του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, είναι κοινωνικά και πολιτικά υπόλογοι ενώπιον του λαού μας και να είναι σίγουροι, ότι θα απολογηθούν για τα «έργα και τις ημέρες τους» ! Εμείς, τα στελέχη της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ, συνδικαλιστικής παράταξης που πιστεύει στις αρχές και στα ιδανικά του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού, καταγγέλλουμε αυτές τις κυβερνητικές επιλογές, που ουδεμία σχέση έχουν με την ιδεολογία και τα πιστεύω μας. Εμείς, λογοδοτούμε στους συναδέλφους μας και σε κανέναν άλλον και γι’ αυτό, σας καλούμε όλους, ανεξάρτητα το τι πιστεύετε και πού πρόσκεισθε ιδεολογικά, να σταθείτε δίπλα στο Συνδικάτο μας και στις αποφάσεις που τα θεσμικά του όργανα λάβουν, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, σα μια γροθιά, εμποδίσουμε τους σημερινούς, αλλά και πιθανώς αυριανούς «σχεδιασμούς», που γίνονται σε βάρος του ΙΚΑ ΕΤΑΜ.