ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ ΔΑΚΕ-ΙΚΑ: Ανακοίνωση

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

ΔΑΚΕ-ΙΚΑ: Ανακοίνωση

Μετά από οχτώ ημέρες απεργιακού αγώνα, με συνεχόμενες καθημερινές κινητοποιήσεις σε όλη την επικράτεια, η απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, για προσωρινή αναστολή της απεργίας, δεν πρέπει να ληφθεί ως «παράδοση όπλων» ! Αντίθετα, η απόφαση αυτή, θα βοηθήσει στην ανασυγκρότηση των δυνάμεών μας και σε περαιτέρω καλύτερο σχεδιασμό, των επόμενων κινητοποιήσεων μας !
                               Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
Στον οποίο καλούμε να συμμετάσχουν κι αυτοί, που μέχρι τώρα, έδειξαν αποστασιοποιημένοι για τους δικούς τους λόγους...τους οποίους, όμως, θα πρέπει ν’ αφήσουν κατά μέρος και να ενωθούν με τη συντριπτική πλειονότητα των αγωνιζόμενων συναδέλφων μας !
Συνάδελφοι, οι αγώνες κερδίζονται, όταν προτάσσεται η Συναδελφικότητα και η Αλληλεγγύη  ανάμεσά μας και τουλάχιστον ως προς αυτό, εμείς οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ, το δείξαμε περίτρανα και θα συνεχίσουμε να το δείχνουμε ! Με πίστη σ’ αυτό που κάνουμε, με δυναμική συμμετοχή και παρουσία στις δράσεις που θα αποφασιστούν από το Συνδικάτο μας, θα προασπίσουμε τη δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση και το ρόλο που πρέπει να έχει το ΙΚΑ, μέσα στην ασφυκτιούσα από την οικονομική κρίση, Κοινωνία μας !
Γι’ αυτό και σας καλούμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, χωρίς μικροπαραταξιακές λογικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες, να συνεχίσουμε τον αγώνα, στις μορφές και στους τρόπους που τα θεσμικά όργανα της Ομοσπονδίας  αποφασίσουν...γιατί οι αγώνες -μη το ξεχνάμε- είναι μπροστά μας 

 

Η Ανακοίνωση

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr