ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ ΔΑΚΕ ΙΚΑ: Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

ΔΑΚΕ ΙΚΑ: Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Τη Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014, πραγματοποιούνται οι αρχαιρεσίες ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΚΕ ΙΚΑ Ν. Αττικής & Νήσων, στα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Ν. Αττικής, Στουρνάρη 30. Η ψηφοφορία, θα διεξαχθεί από τις 15:00 μμ έως και στις 19:00 μμ, ενώ υποβολή υποψηφιοτήτων, μπορεί να γίνει μέχρι και τη δωδεκάτη μεσημβρινή της ημέρας διεξαγωγής της ψηφοφορίας, στην Εφορευτική Επιτροπή, την οποία αποτελούν οι:
Βασίλης Βλάχος ως Πρόεδρος και Παλυβού Μαρία και Νίκος Κεκές ως μέλη.
Σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Καταστατικό, εγγραφές νέων μελών, μπορούν να γίνουν και κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, έχοντας δικαίωμα ψήφου.
Επισημαίνουμε, ότι από την ψηφοφορία, θα εκλεγούν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έντεκα (11) νέα αιρετά μέλη, που μαζί με τους τέσσερεις (4) exofficious εκλεγμένους συνδικαλιστές της παράταξης (Αντώνη Νικολόπουλο, Βασίλη Βλάχο, Νίκο Κεκέ και Μαρία Παλυβού), θα αποτελέσουν το νέο 15μελές Δ.Σ. της πρωτοβάθμιας ΔΑΚΕ ΙΚΑ Ν. Αττικής & Νήσων.
Καλούμε, όλους τους συναδέλφους μας, που ασπάζονται τις ίδιες αρχές και ιδανικά με μας, όπως στηρίξουν με τη συμμετοχή τους, αυτή την απόλυτα δημοκρατική διαδικασία εκλογής, των νέων αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της πρωτοβάθμιας ΔΑΚΕ ΙΚΑ Ν. Αττικής & Νήσων.
 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr