ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ Η ΜΑΪΜΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ Η ΜΑΪΜΟΥ

                  ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ Η ΜΑΪΜΟΥ,
               ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΙΣΙΝΟ ΤΗΣ !!! 
                                                               (Κινέζικη παροιμία)

Στα συνδικαλιστικά δρώμενα του ΙΚΑ, υπάρχουν κάποιες φορές, που το "θέατρο σκιών", βρίσκει εξαιρετικούς πρωταγωνιστές ! Το λέμε αυτό, καθώς διαβάσαμε τη μακροσκελή και άνευ νοήματος, Ανακοίνωση της νεοπαγούς φιλοκυβερνητικής συνδικαλιστικής παράταξης, "Διαπαραταξιακή Συνεργασία για την Ανατροπή" ! Μας εγκαλούν οι προσκείμενοι στη κυβέρνηση συνδικαλιστές, για τη στάση που κρατήσαμε ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΑΚΕ ΙΚΑ, κατά τη συγκρότηση Προεδρείου στην Ομοσπονδία και δεν την αφήσαμε "ακέφαλη", όπως πιθανώς θα το ήθελαν οι φιλοκυβερνητικοί συνδικαλιστές, για τους δικούς τους μικροπαραταξιακούς και μικροκομματικούς σκοπούς. Δυστυχώς γι' αυτούς κι ευτυχώς για το δικό μας Συνδικαλιστικό Κίνημα, δεν επιτρέψαμε να μετατραπεί η Π.Ο.Σ.Ε. ΙΚΑ σε ΑΔΕΔΥ, η οποία ως γνωστόν, εδώ κι ενάμιση χρόνο, δεν έχει ούτε Πρόεδρο αλλά ούτε και Προεδρείο !!! 

Φυσικά, δεν αναμέναμε από συνδικαλιστές που "κομπάζουν" για τη κομματική τους ταυτότητα, να κατανοούν τι σημαίνει για ένα Συνδικαλιστικό Κίνημα, το να μην έχει Πρόεδρο και Προεδρείο. Το κατανοούν, όμως, οι συνάδελφοί μας, που αντιλαμβάνονται ότι ένα "ακέφαλο" συνδικάτο, μόνο την εκάστοτε εργοδοσία ευνοεί κι ωφελεί, αλλά όχι τα δικά τους συμφέροντα. Γι' αυτό, ξεκαθαρίζουμε προς τους "κυβερνητικούς" συνδικαλιστές, ότι εάν έχουν "σχεδιασμούς" σε βάρος της ενότητας και της συνοχής του Συνδικάτου μας για να το αποδυναμώσουν, αυτοί οι σχεδιασμοί, θα πέσουν στο κενό. Οι συνάδελφοί μας, γνωρίζουν τι πρεσβεύει ο καθένας μας και το τι ιστορία "κουβαλάει"…ευτυχώς, το αλτσχάιμερ, δεν είναι κολλητικό…κι αυτό, είναι μήνυμα προς συγκεκριμένους αποδέκτες !

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr