ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Παρατάξεις Παρατάξεις ΕΑΣΠ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΑΣΠ ΙΚΑ: Ανακοίνωση

ΕΑΣΠ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΕΑΣΠ ΙΚΑ: Ανακοίνωση

Καταγγέλλουμε την πολιτική δίωξη του συνδικαλιστικού στελέχους μας Κορμπάκη Στρατή, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα ένα μήνα μετά από  την απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ των ονομάτων αυτών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Η απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ θέτει τον συνάδελφο σε διαθεσιμότητα στις 6/5/2014 με έναρξη την 7/4/2014 και κοινοποίηση στις 7/5/2014 και με αδιαφανή κριτήρια.
Η  αδιαφανής λίστα των διαθεσιμοτήτων άλλαξε την τελευταία ημέρα με ανακλήσεις διαπιστωτικών πράξεων και βεβαιώσεις Διευθυντών ότι δόθηκαν εκ παραδρομής στοιχεία για την υπηρεσία υπαλλήλων στα τμήματα παροχών.
Καλούμε τον διοικητή του ΙΚΑ και την διεύθυνση προσωπικού να αναλάβουν τις ευθύνες τους και τους επισημαίνουμε ότι οι εποχές των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Εάν νομίζουν ότι μας πτοεί η τρομοκρατία τους είναι γελασμένοι.
Δεν θα τους περάσει. Αυτοί πρέπει να μας φοβούνται.
Καλούμε επίσης το ΣΕ-ΙΚΑ και την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ να καταγγείλουν τη δίωξη του συναδέλφου και την προσπάθεια επιβολής κλίματος τρομοκρατίας στο ΙΚΑ και να απαιτήσουν την άμεση επαναφορά του συναδέλφου στην υπηρεσία.
Ας σταματήσει επιτέλους η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ την τακτική που ακολουθεί με την οποία συναινεί  στη  διάλυση του ΙΚΑ  στις απολύσεις και  συνεχείς διαθεσιμότητες συναδέλφων με μόνο σκοπό τη διατήρηση των θέσεων, το αλισβερίσι με τη διοίκηση και τη στήριξη της πολιτικής των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Η προχειρότητα??? (σκοπιμότητα )  που οι διοικήσεις αντιμετωπίζουν τα Ταμεία και τους ασφαλισμένους  φαίνεται από το 6/5/2014 έγγραφο του προέδρου του ΕΟΠΥΥ που ζητά οι συνάδελφοι που είναι σε διαθεσιμότητα εδώ και ένα μήνα να παραμείνουν στις θέσεις τους (μέχρι να επιλύσουν τα χάλια που αυτοί δημιούργησαν) 
Συνάδελφοι, νομίζουν ότι θα μας φοβίσουν, δείχνει τον φόβο τους για αυτό που έρχεται, τον φόβο τους για την ανατροπή, για την ανατροπή τους.
ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι πίσω στο ΙΚΑ, και των παροχών και οι Υ.Ε. και οι κοινωνικοί λειτουργοί.
Σε διαθεσιμότητα να βγουν αυτοί που καταστρέφουν τις ζωές μας.
 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 
ΕΑΣΠ-ΙΚΑ  
ΣΥΡΙΖΑ-ΙΚΑ   8/5/2014
 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr